woensdag 7 mei 2014

Winterkleed boot

We wensen je veel shopplezier. De comfortabelste sandalen. Je nieuwe zomersandalen bij OTTO. De grootste keuze aan hoge laarzen! Voor iereen wat passends -OTTO.


In stijl op stap deze zomer - OTTO!

Grote keuze aan heren schoenen. Laarsjes in alle soorten en maten! Nu online te bestellen bij OTTO.


Geen zin om veel geld te investeren in een op maat gemaakt afdekzeil of winterkleed voor uw boot ? Bespaar uzelf de nodige kosten en bescherm uw boot voortaan zeer. Info over winterkleed boot. Resultaten van zoekmachines!


Een winterkleed beschermd uw boot tegen weersinvloeden, zoals zon, regen en sneeuw, maar ook tegen vuil. Wanneer u uw zeilboot goed afdekt heeft u van deze aspecten geen last meer.

Sneeuw en ijs, regen en win het wordt allemaal buiten. Als u uw boot na het seizoen buiten laat liggen, kunt u niet zonder een afdekzeil. De boot wordt gestald met staande mast.


Dus het kleed moet daar op passen. Verklein de kans op winterschade: bescherm uw gehele teak dek tegen hagel, sneeuw en ijs met een Hanse Sails winterkleed. Om zelf uw bootkap,sprayhood of zelfs winterkap te maken hebben wij een groot assortiment aan materialen hiervoor. Bent u op zoek naar een goed afdekzeil voor uw boot maar weet u niet waar u op moet letten.


De winterzeilen worden op de boot gemeten zodat een zo strak mogelijk zeil ontstaat,. Bij een winterkleed kunt u kiezen uit soorten materialen. Aan boord van uw sloep kan de temperatuur overdag soms aardig oplopen.


Om toch een beetje schaduw en beschutting te creƫren, kunt u kiezen voor een bimini. Het dekzeil beschikt ook over een ontluchter systeem waarmee uw boot te drogen na een dag op het mee. Heeft u een winterkleed nodig? Beukenholdt zeilmakerij levert een op maat gemaakt winterkleed speciaal voor uw boot , en geheel gemaakt volgens uw eigen wensen.


Deze week plaatsten wij weer enkele winterkleden. Zo blijft uw boot schoon en kunt u in het. Net als alle andere canvas werken wordt ook.


Het kan zijn dat uw boot extra bescherming nodig heeft in de winter.

Dit winterkleed beschermt uw boot tegen extreme. Het kan zo zijn dat uw boot extra bescherming nodig heeft in de winter. Deze Talamex dekzeilen zijn geschikt voor het afdekken en beschermen van allerlei materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts