dinsdag 8 juli 2014

Schuur douglas

Ruime keuze aan Woodvision kapschuren. Keus uit veel merken voor schuur. Douglas Houtbouw voor betaalbare tuinhuizen van o. Exclusieve kapschuur met eiken staanders en douglas kapschuren.


Koop rechtstreeks bij de specialist in kapschuren.

Kom kijken in de showroom! Donker Houtbouw geeft uw tuin charme met een maatwerk landelijke schuur of eigentijdse douglas schuur. Een mooie schuur voor achter in uw tuin. De wanden zijn bekleed met. AV Blokhutten Laat U inspireren!


De grootste collectie schuurtjes hier! Een kapschuur staat garant voor jarenlang kwalitatief buitenleven. Schuurtjes tegen de laagste prijzen.

NuBuiten is specialist in kapschuren, in een grote variatie aan modellen en prijsklasses. Houtsolutions heeft de oplossing in hout. Wij zijn maatbouwers en bouwen geheel naar uw wens.


Douglasgebinten Gespecialiseerd in exclusieve houtbouw schuren. Houtbouw Holland denkt met u mee en vervaardigt in samenspraak uw eigen houtbouw schuur. Naast eiken hout kunnen wok ook larix douglas , hardhout of geimpregneerd vuren hout gebruiken. Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Houten bouwpakket met pen en gat verbinding: compleet voor het maken van bijvoorbeeld een carport, schuur , garage of veranda.


Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt! Reserveer online, laagste prijzen. Een houten schuur met overkapping in je tuin?


Geldersche houtbouw bouwt elk uniek ontwerp om tot een exclusieve schuur met overkapping. Deze losstaande schuur is gemaakt van douglas. Aan de schuur is er ook nog een houtopslag gemaakt zodat het hout droog ligt. De schuur is meter breed en meter.


Bestaande stenen schuur geheel gesloopt en deze nieuwe schuur gebouwd.

De fundering bestaat uit beton stroken tot op de vast gron tevens hebben wij hier het grond. Zeer ruime maatwerk douglas schuur. Deze schuur van douglashout is gebouwd in Oene.


Stijlvolle houtbouw: veranda’s, tuinkamers en schuren : perfectie tot in details. Bekijk hier onze projecten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts