woensdag 26 augustus 2015

Kruiwagen met 2 wielen

Groot keuze uit kruiwagens. An unparalleled collection of merchandise from the most prestigious designers. Vergelijk voor de laagste prijs. Extra stabiel voor vervoeren van grote en zware lasten.


Deze kruiwagen is speciaal ontwikkeld om pas geboren kalveren te vervoeren.

Met een liertje wordt het kalf eenvoudig, zonder op te tillen, op de kruiwagen getrokken. Stabiele degelijke Fort kruiwagen voor in de stal met wielen en 1liter bak. Boerderij kruiwagen met wielen 1liter - Binnenband.


Dit type boerderij kruiwagen is zeer geschikt voor het werk in de stallen. Handige stalkruiwagen met wielen en een inhoud van 1liter. Kruiwagen wielen met gegalvaniseerde bak.


Product voordelen:de bak met een inhoud van liter is verzinktgepoedercoat stalen framehoge belasting tot 1kgluchtbanden met.

Stalkruiwagen, met wielen. Voor gebruik in de grotere tuin, kwekerij, manege of andere agrarische toepassingen. In diverse merken verkrijgbaar! Alle merken, scherp geprijsd!


Bent u opzoek naar een kruiwagen wielen ? Wij hebben verschillende modellen die voorzien zijn van een dubbel wiel. Info over kruiwagen met twee wielen. Resultaten van zoekmachines! Vind kruiwagen wielen op Marktplaats. Ideale kruiwagen voor werk op het land of bij de stallen, door zijn ruime inhoud van 3liter.


Met een speelgoed kruiwagen kunnen ze alles eenvoudig verplaatsen en. Licht groen met massief wiel. Er is zelfs een kruiwagen met een zogenoemd nooit-meer-lekwiel.


Bestel voordelig met dag levertijd. Fort stalkruiwagen met wielen , beschikt over een diepe, rechte bak van extra dik polyethyleen.

De wielen zijn voorzien van grote luchtbanden voor een zo klein mogelijke rolweerstand. Het makkelijkste aan wielers is dat je. Of je nou op zoek bent naar een kunststof kruiwagen of juist een kruiwagen met gegalvaniseerde bak met of zonder een anti lek wiel je kan bij ons terecht. Je kunt met een kruiwagen zware dingen,. Een kruiwagen kan op één of twee wielen rijden, banden met of zonder lucht hebben en van metaal of kunststof zijn.


Hoogstaande kwaliteit en langen levensduur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts