maandag 20 juni 2016

Gladjakkers

Nu tot korting op producten van Gladjakkers. Met passie voor content maken creeëren Jort Martens, Bram Agterbos en Jeppe Hellegers verschillende s. GladJakkers behandelt (vaak) actualiteiten met een. Hollandse maffiatijd is terug!


Creëer een super strakke slick back look.

De pommade ruikt lekker en is 1 Nederlands. Je haar eens niet stylen met gel of wax? Probeer dan eens deze pomade van Gladjakkers. Ideaal om een flinke kuif mee te maken of een ander model. Op zoek naar producten voor echte mannen?


De echte, woeste mannelijke geur is een hele fijne. Elk met een eigen verhaal uit de Nederlandse geschiedenis en geschikt voor elke haarstijl.

Voor de mannen met flinke kuiven, old school. Tien bankiers die ervan baalden dat ze werden weggezet als amorele gladjakkers beloofden het anders te gaan doen. OLDENZAAL - Ze staan bekend als de Gladjakkers.


Maar inmiddels timmeren Bram Agterbos (22), Jort Martens (22) en Jeppe Hellegers (22) uit Oldenzaal met hun. Lekkere frisse geur en grote inhoud. Gladjakkers introduceert drie nieuwe pomades op basis van het 1 Dutch label.


Bestel scheerproducten eenvoudig en online bij Kapperskorting. Voor 23:besteld = Morgen in huis. With more than 1selling points you can find your Gladjakker grooming products just around the corner. We zijn weer druk aan het reviewen geweest. Producten reviewen voor de site blijf ik altijd heel erg leuk vinden om te doen.


De komende tijd hoop ik hier weer. Marleen Janssen (43) voelt zich soms twintig en soms tachtig. Ze is dol op brommers, schapen en meneer Janssen.


Ik huppelde op mijn nieuwe, paarse gympen door de stad.

Argeloos bladerde ik door Baltische Zielen, een boek met levensverhalen uit Estlan Letland en Litouwen van Jan Brokken. Ik bleef hangen bij het verhaal. Uit te spreken als: gla-dakker. De associatie met ‘gladde oplichter’ leidt er echter toe dat het woord wordt. Het zal niemand ontgaan zijn dat Boef de laatste tijd veel succes heeft.


En er zijn altijd mensen die ook van zijn populariteit willen profiteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts