woensdag 25 januari 2017

Iso ondervloer

Voor uw ISO audits voor o. Op zoek naar de beste prijs? Goedkoop in online winkel. Daarbij vermindert de ondervloer tevens het loopgeluid met 20dB. Heb je een ondervloer nodig voor de fundering van je vloer?


Bekijk bij KARWEI ondervloeren voor laminaat, vinyl en andere vloeren!

Vind bij KARWEI altijd het juiste. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! De ondervloer vermindert loopgeluid in de ruimte en de ruimte eronder en voldoet hierdoor aan.


TNO 10dB gekeurd vloerverwarming en vloerkoeling. Iso cell is mm dik en heeft een egaliserend vermogen tot mm. Een hoogwaardige, geluid reducerende ondervloer.


Ga je een vloer leggen, zorg dan dat je eerst de juiste ondervloer legt. Hiermee behoudt je de kwaliteit van de vloer.

Sencys isoboard is een softboard van mm dik en is zeer goed egaliserend. Ondervloeren vind je bij Praxis. Altijd gebruiken in combinatie met een vochtscherm. Mac Clean Iso Cell ondervloer is geschikt voor laminaat en appartementen en heeft een 10dB geluidsreductie.


Ook vilten ondertapijt voor vloerbedekking en thermosound voor vloerverwarming! Om de geschikte ondervloer te vinden voor uw woning kunt u eerst een aantal ondervloeren vergelijken. In een appartement met onderburen bent u gebonden aan de 10dB norm.


Resultaten van zoekmachines! Een Isoheat ondervloer is dé ondervloer in combinatie met vloerverwarming en -verkoeling. Isogold ondervloermm dikke ondervloer foam.


Geschikt voor apparatementen met een betonnen ondergrond om aan eisen 10dB geluidsisolerende. De ondervloer is getest en voorzien van een TNO productlabel onder kliklaminaat volgens de NEN-EN- ISO 140-EN 717-norm. Ik heb bij de leenbakker een ondervloer gezien van Iso. De Iso Cell van Mac Lean is een hoogwaardige, geluid reducerende ondervloer.


Zijn zware gewicht zorgt voor een zeer hoge demping van zowel loopgeluid. Isosilence is een hoogwaardige ondervloer voor parket en laminaat. Deze synthetische ondervloer heeft door zijn zware gewicht.


Scherp geprijsde, rubberen ondervloer.

Een ondervloer die het klossendegeluid tegen gaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts