maandag 20 maart 2017

Lekstrip douchedeur

Bestel nu heel eenvoudig online. In diverse merken verkrijgbaar! Onderdelen voor douchewanden kranen en sanitair.


Dit universele afdichtprofiel, voor bevestiging aan de onderzijde van een glasdeur van mm, zorgt ervoor dat het meeste spatwater blijft. Douche stabilisatiestangen.

Shop online of bezoek één van onze showrooms! Deze strip is een universele strip die gebruikt wordt aan de onderkant van de douchedeuren. Geleiders en runners douche. De strip is universeel en kan eenvoudig op de. Sluiten Wij maken op deze wesite gebruik van cookies, indien u van deze webwinkel gebruik maakt gaat u daarmee akkoord.


Meer informatie omtrent cookies vind u onder. De grootste collectie douchedeuren hier!

Deskundig advies en snelle levering. Mijn kwartronde douchedeuren hebben aan de onderkant van die plastic afwaterings strips. Deze douchestrip, met lekdorpel en bolprofiel, is geschikt voor het afdichten van een douchedeur aan de onderzijde. Deze zijn onderhand totaal versleten, gescheur kapot en goor. Huppe douchewand-en douchedeur onderdelen.


Alles voor de badkamer bij woonwarenhuis OTTO! Bespaar tot wel via kiesproduct. Slechts handeling kosten. Plastic strip douchedeur schoonmaken - veit. Sealskin Lekstrip voor 6mm glas.


Altijd de goedkoopste dagdeals. Hoogste Kwaliteit, Laagste Prijs Bij Megadump. Dan adviseren wij jou deze universele variant! Universele afsluitstrip voor mm glas die gebruikt wordt aan de onderkant van de douchedeur.


Kunstoog strip douchedeur alleen over het glas?

We hebben in huis bijna allemaal te maken met doucheprofielen of douchestrips die kapot of verkleurd zijn. Complete douchecabines en douchedeuren waaronder pendeldeuren, klapdeuren, draaideuren en schuifdeuren. Er zijn pendel-, schuif- en swing- douchedeuren in diverse materialen verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts