vrijdag 5 mei 2017

Scheerbultjes behandelen

Scheerbultjes na ontharen behoren tot het verleden. Niets is minder sexy aan een gladgeschoren huid dan in het oog springende vuurrode bultjes. Van scheerbultjes op de bikinilijn af komen.


Hoe voorkom je scheerbultjes na het scheren? De oorzaak hiervoor wordt gevormd door ingegroeide haartjes, bacteriën, schimmels en onderhuidse ontstekingen.

Naast deze tips zijn er ook een aantal specifieke trucs om de rode scheerbultjes te kunnen voorkomen of te behandelen. Leer hoe je scheerbultjes en ingegroeide haartjes onder controle kan houden met deze gemakkelijke tips van Gillette. Als je je huid maar goed behandeld. Om scheerbultjes en na het scheren te voorkomen. Bultjes, zoals iedereen weet, zijn.


Wij hebben verschillende producten ontworpen om zoveel mogelijk huidtypes te behandelen en zoveel mogelijk. Pseudofolliculitis barbae, oftewel PFB (beter bekend als scheerirritatie, folliculitis barbae traumatica, scheerbultjes , scheerpuistjes en ingegroeide haartjes) is de. Hoe wordt folliculitis behandeld ?

Een folliculitis gaat vaak spontaan over en behoeft dan geen behandeling. In dit artikel ontdek je de meest gemaakte fouten bij het behandelen van acne. Maar ook welke natuurlijke remedies het beste werken om acne aan te pakken. Huidkanker komt veel voor.


Gelukkig is het – bij tijdige ontdekking – goed te behandelen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Komt er chemo bij kijken of is.


Een scheerbeurt van benen, oksels of bikinilijn resulteert niet altijd in de gladde huid die je voor ogen had. Zo kom je van bultjes na het scheren af! Complicaties Indien vroegtijdig behandeld , kunnen de meest ernstige complicaties van scheerbultjes worden vermeden. In sommige gevallen bestaat er echter het risico.


Voorkomt een schrale droge huid. Scheerirritatie zoals ingegroeide haartjes en scheerbultjes komen helaas veel voor, maar daar is nu een oplossing voor! Speciaal ontwikkeld voor de uiterst gevoelige en zeer droge huid. Softshave helpt scheerirritatie voorkomen.


Dagelijks gebruik van YLONN NÁINN voorkomt en behandelt jeuk en rode bultjes.

Je kunt scheerbultjes ook behandelen middels hitte. Plaats een in heet water gedrenkt handdoekje tot minuten over de geïrriteerde zone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts