woensdag 10 januari 2018

Uniprime 12mm

Garantie multiplex gegron jaar garantie! Afmetingen: 250x122cm, dikte 12mm. De uniprime plaat is aan twee zijden voorzien van een lichtgrijze toplaag waarin een primer verwerkt is.


Hierdoor is er sprake vn een grondverffil. UniPrime is het A-merk onder de multiplex platen en meer dan jaar de meest toegepaste paintplaat in. Omschrijving: Voorraad: Prijs per: Verk.

Uniprime multiplex platen. Het uitgebreide assortiment van GevelNet bestaat uit de merken: ModiWoo SmartSide, Profort, Ki-Kern, Shera, UniPrime en Jumbo. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Multiplex plaat profipaint gegrond grijs mm 122xcm. UniPrime , een product van FETIM Professional, is in Nederland de meest toegepaste paintplaat en is uitgegroeid tot het A-merk onder de paintplaten. Verlijming EN 636-beschut buitenshuis.


Geschikt voor een groot aantal toepassingen zowel. Verkrijgbaar in diktes 1 1 en 18mm.

Leverbaar in diverse soorten en diktes. Makkelijk online te bestellen of in een van de PontMeyer vestigingen. Goedkoop,Quickplex is een Okoume standaard multiplex tweezijdige plaat voorzien van een witte grondverflaag met een laagdikte van ca. Info over multiplex mm gegrond.


Resultaten van zoekmachines! Wil je multiplex gegrond kopen? Stiho: thuis in multiplex gegrond! UniPrime multiplex WBP is opgebouwd uit duurzame fineren, WBP verlijmd. UniPrime WBP multiplex is aan twee zijden voorzien van een circa 3grams.


UNIPRIME RANDSEALER 2GR. Populieren triplex is een wit tot grijsachtige houtplaat geschikt voor betimmeringen binnenshuis. Na licht opschuren is het aanbrengen van één laklaag vaak voldoende. Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop.


UniPrime kant en klare boeistroken zijn opgebouwd uit door en-door duurzame houtfineren die WBP-verlijmd zijn. De boeidelen van Uni-Prime zijn voorzien. Cerahprime , en mm.


Interprime en Interprime Plus zijn direct afschilderbare multiplexen, m. Een topplaat als het om interieur werk gaat.

Bestel multiplex gemakkelijk en snel online bij deHoutgroothandel. Tijd- en kostenbesparend UniPrime schilderklaar multiplex is opgebouwd uit door- en-door duurzame rode houtfineren, WBP verlijmd. De plaat is voorzien van een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts