vrijdag 20 april 2018

Houten fotoplank

Bespaar tot wel via kiesproduct. Gratis verzending vanaf € 30! Info over houten fotoplank. Resultaten van zoekmachines! Een mooie stevige fotoplank , goed stevig verpakt en snel bezorgd.


Het hout is onbehandeld dus gemakkelijk zelf te lakken of te verven.

Hiervoor had ik bij een andere. Stevige houten fotoplank in wit, 80cm lengte. Strak Deens design van Hübsch Interior.


Deze makkelijk te monteren wandplank is gemaakt van hout, geschilderd in fris wit. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Duraline wandplank verdiept wit 40cm.


Met zijn mooie vormgeving zal deze wandplank een prachtige toevoeging zijn aan je.

Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Houten planken met leren banden. Wand van steigerhouten planken. Tentoonstelling van boeken covers.


Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe u uw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Robuuste fotoplank van grijs steigerhout. De Fotoplank Steigerhout Grijs 80cm heeft een stoer uiterlijk en is makkelijk in gebruik.


Wij produceren ook speciale houten planken met blinde bevestiging voor een diepe nis. Voor diepere planken met extra draagkracht kiest u beugel Plano,. WOOOD fotolijst wandplank kopen?


Specificaties fotoplank : Verkrijgbaar in aluminium en houten uitvoeringen. Speciaal ontworpen voor het plaatsen van fotolijsten. Massief houten wandplank op maat.


Een wandplank is erg praktisch, er ontstaat extra ruimte om uw spullen ten toon te stellen of juist op te ruimen. Zet mooie ingelijste foto´s of leuke boeken op een plank aan de muur. Je kan de planken overal voor gebruiken en er van alles op zetten.

Frama Shelf Wandplank Staal Zwart - cm. Zuiver High On Wood Kast - 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts