dinsdag 29 mei 2018

Zeil 5 meter breed

Afname per:Halve Rol 3 strekkende meter Hele Rol strekkende meter. Transparant PVC zeil voor veranda op. De partytent van meter breed en meter lang heeft een totaal oppervlakte.


Om de zeilen van de partytent ×vast te zetten bent u de meegeleverde elastieken. Info over vinyl meter breed. Resultaten van zoekmachines!

Zeil en Folie, Zeil , kopen en. Te koop dekzijl 45x meter. De prijzen zijn per strekkende meter en vanaf meter. Dus als u bijvoorbeeld 1m pvc doek besteld van 320cm breed krijgt u 320x100cm.


Koop of Verkoop plastic zeil op Marktplaats. Afmetingen meter breed. Voor het gebruik als zeil onder een caravan tegen vocht of in de.


Novilon vinyl met natuurgetrouw houtdessin in Hongaarse punt. AL HET TAFELZEIL VAN 1CM BREED IS NU AFGEPRIJSD VOOR MAX.

Mexicaans tafelzeil van Kitsch Kitchen. De meterprijs van al het tafelzeil. Tunnelfolie EVA 2Micron Is je tunnel-, kas- of serrefolie aan vervanging toe of bouw je zelf een kleine tuinkas of tunnel, dan is dit de beste folie. De zeilen zijn los per hek ( meter breed ) of op een rol van meter leverbaar.


Standaard in de kleuren zwart, wit, blauw en groen. Aanmelden nieuwsbrief en 5. We hebben meer dan kleuren in de collectie en het wordt verkocht per strekkende meter. Geplastificeerd PVC zeil doek wordt gebruikt voor.


Ben je op zoek naar een zeil voor in de tent? De Kalahari is een naturel ogende evenemententent van 2 meter breed. Deze Van Ham-tent in een fraaie zandkleur past op vrijwel elk muzikaal, culinair, cultureel of. Dit zeil van bij meter is voorzien van gelaste naden,. Ik heb een dakterras dat meter breed is.


Over de pergola zal een in- en uitschuifbaar zeil komen te hangen. De acchterste balken staan al vast. Het zeil is meestal voorzien van ringen zodat u het kleed met touwen aan haken. De dekkleden met handige ringen zijn ideaal om het zeil vast te maken.


Afdekzeil 6xmeter wit Bescherm uw.

Prijs is per strekkende meter incl. Blauw PVC zeildoek 250cm breed , ca. Dit dekzeil heeft een gladde afwerking waardoor vuil niet snel. Zo vindt je bij ons 1breed tafelzeil en 1breed tafelzeil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts