donderdag 19 juli 2018

Uniprimer

Hout, oude verf- en laklagen, zink. Sneldrogende, corrosiewerende universele primer op basis van alkydhars. Transparante epoxy primer (hechtprimer) voor betonvloeren, anhydriet, gietvloeren, houten vloeren, tegels en natuursteen. CAPAROL Capacryl Aqua UniPrimer is een watergedragen primer voor binnen en buiten. Superhechten sneldrogend.


Wijzonol Uniprimer is een sneldrogende, corrosiewerende universele primer op basis van alkydhars.

Geschikt voor kinderspeelgoed. Is bedoeld voor behandeling op metaal en kunststof. Caparol Capacryl Aqua UniPrimer is toe te passen als een Universele hechtlaag voor toepassing buiten en binnen. Glidden Aqua Uniprimer is een watergedragen primer op basis van acrylaatdispersie met een snelle droging en goede dekking. Dit product is universeel toepasbaar, zowel.


Verwerking: De Capacryl Aqua UniPrimer aanbrengen met kwast, roller of spuitapparatuur. Voor gebruik goed doorroeren en indien gewenst met maximaal water verdunnen. Deze hechtprimer is geschikt voor het verven en voorbehandelen van o. Op werkdagen voor 21:00u bestel.

Een sneldrogende roestwerende primer voor binnen en buiten. UZIN-PE 3Plus uniprimer kg UZIN-PE 3uniprimer is een oplosmiddelvrije dispievoorstrijk voor het voorbehandelen van absorberende en niet-absorberende minerale. Koop nu Veveo Celsor Aqua Uniprimer voor slechts € 2op verfsuper. Caparol Disbon 4EP Uniprimer dient als hechtlaag op niet-zuigende ondergronden.


Glidden Rapid Uniprimer is een oplosmiddelarme, sneldrogende, universele primer op basis van alkydhars voor buiten. Het wordt toegepast als impregneermiddel voor zuigende betonvloeren, anhydriet- en cementdekvloer. UZIN-PE 3plus uniprimer is een dispersievoorstrijk voor absorberende, nieuwe ondergronden.


Scanofloor Uniprimer is een watergedragen 2-K epoxy primer. SCANOFLOOR UNIPRIMER wordt toegepast als impregneermiddel voor zuigende beton, anhydriet en cementdekvloeren en als hechtlaag voor vloercoatings. De primer voor alle ondergronden! Bestel Wijzonol Uni Primer voordelig online!


Vandaag bestel morgen in huis! Oplosmiddelvrije dispersievoorstrijk voorvochtongevoelige ondergronden die geëgaliseerd moeten worden of waar lijmwerkzaamheden verricht worden op vloer en wand. Global Paint Uniprimer nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts