woensdag 10 april 2019

Tochtende voordeur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek de Belisol Belofte vandaag nog. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!

Tochtoplossingen voordeur. Voor de voordeur zijn er diverse tochtoplossingen mogelijk. De meest geschikte oplossing is afhankelijk van de detaillering.


Hallo Ik heb nogal last van tocht aan de onderkant voordeur ondanks dat er een tochtdorpel op zit. De verwarming hoog en toch koude rillingen en een onbehaaglijk gevoel? Veelal is tocht de oorzaak, ongeveer van alle warmteverlies is toe te schrijven aan slechte.


Ook de brievenbus aan de voordeur is meestal een grote tochtbron.

Schroef daarom een tochtwerende brievenbusklep aan de binnenzijde van de deur. Nadat ik voor slechts een paar euro een rol tochtband aangeschaft had en deze tochtstrips plaatste in de tochtende kieren was. Met deze video trachten we te laten zien waar tochtproblemen zich voordoen en hoe u dit eenvoudig kunt oplossen rondom uw voordeur. De tochtstrip zelfklevend is ideaal als tochtoplossing voor montage in de sponning van het kozijn bij voordeuren. Zij hadden goed sluitende en niet tochtende dueren.


Onze voordeur was mij een doorn in het oog. Dit jaar een nieuwe geplaatst, met een valdorpel,. Extra stoken helpt niet, naden en kieren dichtmaken met tochtstrips of ander materiaal wel. Deuren en ramen tochtvrij maken is een van de makkelijkste doe het zelf klusjes!


Op deze pagina enkele tips hoe je dit makkelijk en snel kan doen! Aluminium, gewalst profiel, met inlage van soepel weer- en acrylaatbestendig kunststof, voorzien van spijkergaatjes. Voor naar binnen- en buitendraaiende deuren en ramen. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Valdorpel in bestaande voordeur plaatsen, fresen en afmonteren. Verhelpen tochtende voor- en achterdeur.

De koude winter staat weer voor de deur en het is dan ook zaak om tochtende deuren en ramen aan te pakken. Het aanbrengen van tochtstrips is bijvoorbeeld een goede. Het oude kromme kozijn en de tochtende deur hebben we in stijl vervangen door een volledig nieuw kozijn met openslaande deuren. Voorzien van draai-kiep ramen. Uw voordeur afhangen, maken of herstellen.


Ook het monteren van deuren, ramen, kozijnen, hang- en sluitwerk verzorgt Voordeurupdate voor u. En eigenlijk sinds dag problemen met de voordeur. Het is natuurlijk van de zotte dat je bij oplevering van een nieuwbouwhuis al een tochtende deur hebt. We hebben een ALU voordeur met glaspanelen (helaas normaal glas).


Als de deur gewoon dicht is dan is er veel lawaai van de straat te horen tussen deurkader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts