dinsdag 31 mei 2016

Geitenvel

Stiggelbout Slagwerk, de specialist in Percussie instrumenten. Verschillende geitevellen. Dit is het Online Adres voor uw. Geitenhuiden in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en meer.


Vind geitenvel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Prijzen vanaf €4- tot €6- voor xxl vachten. Ga comfortabel paardrijden in deze kwalitatieve hoge laarzen van geitenleer.


De binnenzijde heeft leren voering voor extra zachte pasvorm. Al onze huiden en vachten worden gemeten vanaf het langste en het breedste punt. De bestelling kunt u plaatsen via het contact formulier.


Kleine Geitenvachten Onze kleine geitenvachtjes zijn voornamelijk afkomstig van dwergeitjes of Boer geiten. Dwergeitjes zijn er in alle kleuren. De geit (Capra aegagrus hircus) is een evenhoevig zoogdier uit de familie der holhoornigen (Bovidae).


GRATIS levering binnen Nederland. Ontdek het grote aanbod in kleine vloerkleden bij wehkamp en bestel gemakkelijk online! Gratis bezorging vanaf 20. Info over geitenvel kopen. Resultaten van zoekmachines!


Grote Geitenvachten Onze grote geitenhuiden zijn afkomstig van diverse rassen maar voornamelijk van de Alpine geit die haar oorsprong heeft in de Zwitserse en Franse. Bent u op zoek naar geitenhuiden? Huiden en vachten van Heartline worden altijd op ecologische wijze gelooid. Waarom nu een geitenvel en niet een ander diersoort zoals een koe of varken, want daarvan hoor je ook wel eens dat ze gebruikt worden op percussie-instrumenten? Als eerste wilt Het Grachtenpand u graag verwijzen naar de rubriek over informatie vachten!


Alle dierlijke producten die wij aanbieden worden niet voor de pels, vacht. Het leder is heel dik maar soepel genoeg om de huiden verder te gebruiken voor tassen,woolies,chaps vliegvissen etc etc. De angorageit is een geiten ras, dat. Een chemisch geprepareerd geitenvel , geheel onthaar haarwortels verwijderd.


ESBECO Geitenvel - 80x50cm. Persoonlijke klantenservice. De oude Schuur, Specialist in vachten. Groot assortiment, beste prijs.


Schapenvachten, geitenhuiden, konijnenvachten, wildhuiden, koeienhuiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts