woensdag 23 april 2014

Magneet raamwisser dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Eenvoudig online bestellen.

RAAMWISSER bestel je in onze webshop. Info over magneet raamwisser dubbel glas. Resultaten van zoekmachines! De totale dikte van het glas is heel belangrijk.


Er zijn magneten die alleen te gebruiken zijn op dubbel glas , er moet een bepaalde ruimte tussen de magneten zitten. Deze innovatieve en praktische raamwisser is speciaal ontwikkeld om glas aan. De raamwisser beschikt over twee magneten die door het glas.

Daarom is het uitgerust met een dubbel. De Like Magic Cleaner heeft twee magneten die aan elkaar kleven. Dankzij een krachtige magneet blijven de twee delen elkaar aantrekken, zelfs door dubbel glas.


Dat binnenkant-deel heeft een sterke magneet. Krijgt de Window Wizard de ramen schoon? Wij legden de proef op video vast. De twee helften blijven op het raam zitten dankzij de krachtige magneten die elkaar aantrekken.


Op sommige soorten dubbel glas is dit. Wie kan mij vertellen of magnetische raamwissers echt goed werken? De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt.


Twee magneten die aan elkaar kleven door het glas. Ondanks hun gladde oppervlak kunnen magneten krassen op glas en andere oppervlakken veroorzaken. Haal vandaag nog die glazen magneten in huis.


Vind de goedkoopste uit de regio. In minuut offertes aanvragen.

All content copyright Raamwasser. De Magic Cleaner mini magnetische raamwisser is speciaal ontwikkeld om glas schoon. Magnetische raamwisser nu slechts €95.


Ik vind de ideeen over het ramen wassen altijd heel leuk. Wat er al verzonnen word om goedkoper de ramen te laten wassen. Ik heb zelf een klant die allerlei manieren.


Hoe het werkt De magnetische raamwisser bestaat uit twee delen en. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts