donderdag 4 juni 2015

Deuren zandstralen

De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online.

Uw houten voordeur of binnendeuren worden weer als nieuw na zandstralen. Lembrechts is al meer dan jaar expert. Uw mooie hardhouten voordeur of binnendeuren worden weer als nieuw met zandstralen. Deuren zandstralen of eiken balken renoveren of parketvloeren aanpakken? Vertrouw op Straalstudio, dé specialist in luchtgommen in de Antwerpen!


Zandstalen in eigen atelier. Air-Concept is uw specialist in fijn zandstralen , parelstralen, luchtgommen en logen van deuren en slagluiken.

Het zandstralen van glas geeft een serene schittering van licht in verfijnde motieven. Oude deuren als nieuw: vederlicht en trendy. Zo kunnen bijvoorbeeld glazen deuren , vestibules, kastdeuren en tafelbladen van een afbeelding worden. Bij zandstralen worden zandkorrels of granulaten onder lage luchtdruk (van tot bar) op het te reinigen oppervlak geblazen. Ze waren eerst geschilderd en nu reeds afgebeitst.


Wij zijn van plan eiken binnendeuren te laten zandstralen. VHN-Renovaties heeft een lange geschiedenis in het uitvoeren van allerhande renovatieprojecten, zowel grote als kleine. Door het zandstralen van trappen herstel je elke houten trap in zijn oorspronkelijke glorie.


Info over de prijs, werkwijze en mogelijkheden vind je hier. Steeds meer kantoren worden ingedeeld met glazen wanden en deuren. Dit heeft tal van voordelen. We zetten de belangrijkste helder op een rij.


Op zoek naar informatie over de prijzen en mogelijkheden van zandstralen ? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte! Mavana brengt hout terug tot leven.

Neem contact op voor een afspraak. Uw partner voor al uw zandstraal noden, u kan kiezen voor uw trap, deur of meubel te laten zandstralen. Blijven dit in tegenstelling van plakfolie. De mogelijkheden en toepassingen zijn.


Gezandstraalde deuren Deuren De Donder Leveren en plaatsen Nieuwe deur in zes weken Goede prijs-kwaliteitverhouding Binnendeuren. Zoals velen met een oud huis, willen ook wij de mooie oude deuren renoveren. Momenteel zitten er zeker lagen verf over, vol brokken en bulten.


Wij zandstralen of luchtgommen uw meubels. Met zandstralen wordt uw meubel ontdaan van verf en komt het originele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts