vrijdag 28 augustus 2015

Glasmozaiek snijden

Ik ben een gedeelte van mijn badkamer aan het betegelen met glasmozaiek. Ik kom nu het volgende probleem tegen. Hier en daar moet ik de tegeltjes op maat snijden.


Dit is een mooie twee-in-een gereedschap die kan snijden en ook nog kan breken. Ik ben mozaiek tegels aan het leggen, waarbij ik veel snijwerk heb.

De tegeltjes zijn klein mm bij mm. Zo kunt u met meerdere knippen een rondje snijden van een vierkant steentje, maar een halve maan zal niet lukken omdat de binnenkant van de halve maan niet mogelijk is. Info over glasmozaiek tegels snijden. Resultaten van zoekmachines! Het snijden van tegels en zelfs mozaïekmatjes valt nog wel mee.


Het op maat maken van glasmozaïek wordt al wat lastiger, met als dieptepunt het diagonaal. Vandaag wilde ik een start maken met het tegelen van de keuken met glastegels. Hiervoor hoef je alleen het weefsel op de achterkant met het stanleymes door te snijden.

Vervolgens plaats je het mozaïek in het lijmbed. Vind de beste selectie glasmozaiek tegels snijden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glasmozaiek tegels snijden voor de dutch luidspreker. Mozaieken is een creatieve bezigheid. Wij hebben een uitgebreid assortiment mozaiek materialen zoals : tegeltjes, glasmozaiek , mini steentjes, lijm, voegspecie,.


Bekijk ons assortiment Mozaïek in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Ook leren we je hoe je glas kunt snijden , knippen en slijpen en hoe je kan werken met verschillende soorten servies. Maak je badkamer of toilet af met mozaïek tegels. De mozaïek tegels zijn er in diverse kleuren en zijn makkelijk te plaatsen met ons stappenplan.


Sommige zijn lichtdoorschijnend wat weer een mooi effect geef bij. Aantal: stuksOmschrijving:De olie glassijder is eenvoudig om te gebruiken. U kunt hier heel nauwkeurig alle soorten van gebrandgeschilderdglas en spiegels snijden.


Met mozaïek maak je de mooiste dingen. Met tips over mooie randen slaan en met de wetsteen vijlen, voegruimte gelijkhouden, en met stift aftekenen. Je leert de techniek van het snijden , knippen en slijpen van glas.


Het werkstukje wordt later gevoegd.

De kosten voor de workshop bedragen € 3-,. Je kunt ook stroken knippen of snijden van de matjes. Als je met glasmozaiek gaat werken kun je ook voor transparante siliconenkit kiezen. Het knippen of snijden van het glas.


Het voegen van het ontwerp. De glassoorten waarmee u werkt zijn onder andere: glasstukjes. Daarnaast is het zelfs mogelijk om tegels via waterstralen zo te snijden dat het mozaïek er tussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts