dinsdag 11 augustus 2015

Insectenval

Bestel uw insectenval online. Zet spinnen diervriendelijk buiten met deze unieke spinnenvanger! Alecto biedt slimme producten die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken, voor een betaalbare prijs. Alle producten worden uitvoerig getest en. Overdag laadt deze muggenuitroeier zich op.


Kies de beste baby projector.

Bij Alecto vind je de hoogste kwaliteit. In eigen huis ontwikkel getest en verbeterd. Bekijk alle specificaties en beoordeel.


Gemakkelijke en effectieve insectenval voor storende vliegende insecten zoals dazen, vliegen en wespen. Het principe van deze val is een reeds lang bewezen. Na lampen en powerbanks op zonne-energie is er weer iets nieuws op de markt: een insectenval op zonne-energie. De bekende kleefstrips kennen we allemaal nog wel.


Hier presenteren we de perfectie van de oude vorm! Vele aanbiedingen bij bol.

Gratis retourneren dagen bedenktijd. Insectenvallen koop je eenvoudig online bij bol. Te koop bij SpeelgoedFamilie. Eenmaal binnen kunnen ze er. Plaats de muggenverjager 230V in het stopcontact en muggen worden verjaagt met een ultrasone hoge toon.


Met de Wespen Vangzak van BSI vang je op een eenvoudige manier lastige wespen en hoornaars, geen bijen! De Wespen Vangzak is éénmalig te gebruiken en wordt geleverd. Glazen fles voor het vangen van wespen. Philips insectenval lampen. UV-A licht wordt met name gebruikt voor insectenvallen.


Dit zorgt ervoor dat muggen en insecten op een magische wijze worden. Heerlijk genieten van lange zomeravonden op je vakantiebestemming bij de caravan of de tent totdat die vervelende insecten je lastig komen vallen met hun gezoem en. Nature insectenval online kopen bij vidaXL.


Gele insectenval voor het wegvangen van vliegen, wespen en andere insecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts