donderdag 24 november 2016

Houten hamer voor palen

Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. De kop van de hamer is extra breed en zorgt ervoor dat u niet snel misslaat. Hamer bestel je in onze webshop.


Een paalhamer wordt ook wel een ‘sleg’ genoemd en heeft een kopgewicht van 4-5kg en een lange steel. Hij wordt gebruikt voor het inslaan van houten palen.

Een grote houten hamer wordt ook wel een sleg, paalhamer of een tuinhamer genoemd en wordt vooral gebruikt voor het plaatsten van schuttingen. De handige hulp bij het afrasteren! Patura Rammer voor T- paal 465.


Bij het zetten van een afrastering met houten palen , is het van belang dat deze recht in de grond staan. Met een ergonomische handgreep. Vind houten hamer op Marktplaats.


Ik had een zware rubberen hamer maar dat werkte niet goed en ik vond het overdreven om voor paaltjes een grote houten hamer. Voor iedereen een voordeel.

Een langstelige houten hamer , onder meer in gebruik om wiggen in boomstammen te drijven en palen in de grond te. Een bilhamer is een hamer voor het bewerken van. In diverse merken verkrijgbaar!


Bekijk hamers , klauwhamers, mokers en meer hamers op Praxis. Reserveer jouw hamer direct online. Zo kan in een handomdraai een hekwerk gemaakt worden voor dieren of een omheining voor het terras. De houten hamer heeft ijzeren. Hier vind je een metalen of houten paal hamer om online te bestellen na de prijsvergelijk van onderstaande webshops.


Deze ronde Friese tuinhamer is geschikt voor het palen in de. Lees meer over soorten hamers. De kilo is zeer geschikt voor de bredere palen en de wat zwaardere toepassingen. Palen voor een Betafence draadafsluiting zijn vervaardigd uit.


Houten palen plaats je immers. Op ons website vindt u vele soorten hamers voor. Een tuinhamer is een grote houten hamer welke wordt gebruikt voor het slaan van bijvoorbeeld palen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts