vrijdag 11 november 2016

Lariks douglas behandelen

Vraag nu een offerte op maat aan! Reserveer online, laagste prijzen. Lees hier informatie hoe je douglas hout moet behandelen. We hebben unieke producten die hout waterdicht afsluiten. Dit bevat een iets geel pigment waardoor het ook bestand.


Het is aan te raden om het hout niet verder op te schuren dan korrel 180.

Wat zijn de mogelijkheden? Douglashout wordt na verloop van tijd grijs. Dit betekent dat het hout ook zonder dit te behandelen jarenlang mooi blijft. Het opschuren van larikshout zorg voor een glad eind resultaat. De meest populaire houtsoorten van Nederland zijn lariks douglas hout.


Laagste prijs garantie op douglas palen. Beide houtsoorten zijn afkomstig van Europees naaldhout, een duurzame houtsoort voor buiten gebruik. Wanneer u het hout goed behandeld door de tijd heen kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen.

Goedkope lariks palen kopen vanaf € 1bij Online Tuinhout. Zowel douglas als lariks palen direct uit voorraad leverbaar. Deze beits is populair voor het behandelen van lariks douglas hout. Zo kunt u het vergrijzen vertragen en de levensduur verlengen. De eerste keer keer aanbrengen.


De in Nederland groeiende douglas , ook wel inlands douglas genoem. Leverbaar in alle kleuren. Lariks planken worden keihard doordat ze in.


Daarnaast kunt u de lariks planken zelf nog verduurzamen door ze te behandelen met. Gratis thuisbezorgd door heel Nederland bij bestellingen vanaf € 50-. Voor een overspanning van 3m kan 5×gebruikt.


Info over lariks behandelen met lijnolie. Resultaten van zoekmachines! De houtsoorten lariks en douglas zijn al vele jaren geliefd bij de houtkenners om de goede eigenschappen en de natuurlijke duurzaamheid.


U hoeft deze planken niet te behandelen ,. De schuttingen die we maken uit douglas hebben als voordeel dat ze niet behandelt zijn dus het hout word puur natuur verwerkt zonder conserverings middelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts