dinsdag 9 juni 2015

Constructieplaat buiten

De meeste constructieplaten zijn voor binnengebruik. Platen die buiten gebruikt worden, hebben een extra coating en zijn watervast verlijmd om met name vocht te weren. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! OSB platen bestellen online.


OSB-plaat wordt ook wel constructieplaat genoemd en is voor veel klussen te gebruiken zoals: het maken van vloeren en vlieringen, het aftimmeren van wanden.

OGB, de duurzaamste constructieplaat en een uitstekend vervanger voor OSB, het beste alternatief voor gezond bouwen. Constructieplaat en underlayment : koop direct online, tegen de allerbeste prijs! Kan ik een spaanplaat of OSB-plaat buiten gebruiken?


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. NuBuiten : constructieplaten en underlayment kopen. OSB constructieplaat 9mm verlijmingsklasse Met rechte kanten.


Randsealer voor de kopse kanten van alle multiplexen welke buiten worden toegepast.

Houten platen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Voor buiten is er een andere methode van behandeling. Osb platen trekken namelijk vocht aan en dat vocht moet je uitsluiten. Cementgebonden houtspaanplaten nodigen door hun ”beton-uiterlijk” uit tot toepassing buiten zonder. In België heeft het OSB een marktaandeel van in de constructieplaten.


Medium-Density Fibreboard (MDF) Externe link. Perfect geschikt voor jouw project dus! Plaatmaterialen voor buiten. Online uw constructieplaat op maat bestellen?


Gratis op maat gezaagd en en binnen werkdagen geleverd. Bekijk, vergelijk en reserveer OSB voor jouw klus en kies direct online uit het assortiment van Praxis. Op zoek naar underlayment platen?


PontMeyer is dé leverancier in underlayment platen die geschikt zijn voor binnen of buiten. Ideaal geschikt voor wanden. Geschikt voor hogere temperaturen binnen en buiten.


Ben van plan osb platen te behandelen met lijnolie,komen buiten te liggen onder afdak op houten paletten.

Heeft iemand dit reeds gedaan ? Sommige multiplex kun je buiten gebruiken en natuurlijk is het geschikt voor het gebruik binnenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts