woensdag 24 juni 2015

Duco zr

De Grootste Collectie van NL. Thermisch geïsoleerd kleprooster, samengesteld uit aluminium extrusies en kunststof componenten. Het ontwerp is aan de binnenzijde compleet. Daardoor is het bijzonder geschikt voor toepassing in het vaste deel van.


Raam- deur- en muurroosters. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezon comfortabel en energiezuinig.

DucoFit “50” is een klepventilatierooster dat specifiek ontwikkeld is voor ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing. Het rooster beschikt over een fraai en. DucoTon is een draaiventilatierooster met een “soft-line” design buitenprofiel. Duco Silenzio ventilatieroosters zijn compacte en geluiddempende ventilatieroosters welke zijn ontwikkeld om te worden toegepast in buitenmuren. Op zoek naar Ducoflat ZR ? Regioglas is leverancier van Duco en plaatst de ventatlieroosters vakkundig, snel en tegen een scherpe prijs.


Ventilatiecapaciteit bij pa per m1: 18dm. Het fraaie, afgeronde binnenrooster is. Het ventilatierooster van DucoFlat ZR zorgt voor een luchtdoorlaat zodat u altijd frisse lucht in huis heeft.

Bekijk de DucoTop ( ZR ) ventilatierooster van voor € 793! Groots assortiment Achteraf betalen Gratis retourneren Beste prijs. Hiermee verbeter je direct de ventilatie van. DucoTop ‘ ZR ’ is een ventilatierooster dat snel en eenvoudig achter het buitenspouwblad kan worden aangebracht, zodat het van buitenaf niet zichtbaar is.


Al jarenlang weten wij als groothandel van zepen wat u als klant van ons verwacht. Diverse soorten met technische details van Duco ventilatie roosters. Alle roosters zijn in Ral kleur te bestellen. Resultaten van zoekmachines!


Systeemopbouw, elementopbouw. Verse buitenlucht wordt via de toevoerroosters rechtstreeks in huis binnen gebracht. De DucoTwin kan zelfregelend toegepast. DucoMax ‘ ZR ’ is een zelfregelen geluiddempend ventilatierooster (suskast), specifiek ontwikkeld voor situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.


Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts