vrijdag 26 juni 2015

Engels kastanje hekwerk

Breed aanbod hekwerken met advies van onze professionals en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk , poorten en omheiningen. Mooi landelijk kastanje schapenhek op rol verkrijgbaar.


Engels hekwerk - latafstand 4-cm. Scherpe prijzen, snelle levering. Wij produceren het kastanje hekwerk op onze werf in Harderwijk.

De Hekkerij levert diverse latafstanden en hoogtes van het engels. Bij plaatsing wordt het hekwerk aan kastanje of robiniapalen bevestigd door middel van. Wij leveren frans kastanje hekwerk en engels kastanjehouten schapenhekken voor een natuurlijke afrastering.


Jaap de Vries Ermelo is het juiste adres! Wij bieden hekwerken aan in verschillende soorten en maten. Kastanjehouten hekwerk kopen? Veelal gebruikt voor scheidingen.


Ook bijpassende poorten verkrijgbaar.

Fraai hekwerk , bestaand uit kastanje houten latten die aan elkaar verbonden zijn. De gekloofde kastanje latten. Houtsoort: Loofhout, kastanje. Tuinhout Harderwijk is het adres voor al uw tuinbenodigdheden.


Koop voordelig en snel online uw tuinhout bij TuinhoutHarderwijk. Het adres voor Gelderlan Utrecht. Koop deze of andere natuurlijke tuinafscherming. Beschikbaar in diverse lengtes, latafstanden en ijzerdraden. Lands End biedt u diverse geschikte schapenhekjes!


Alles op het gebied van afrasteringen, gaas, hekwerk , omheiningen, poorten, kastanjehout, bouwhekken, sierhekwerk, dubbelstaafmatten. Een hekwerk van kastanjehout is duurzaam en heeft een mooie rustieke uitstraling. Foreco levert een breed assortiment materialen voor hekwerken , afrastering, afscheidingen en poorten.


Omschrijving: Verkoopprijs incl. Goede kwaliteit, eerlijk hout! Dit hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje latten die aan elkaar zijn bevestigd door gevlochten ijzerdraad. Dit worden ook wel schapenhekken genoemd. Houdt de hoogte aan van het bovenste draad van het kastanje hekwerk voor de hoogte van de kastanje paal.


Exclusieve houtbouw, poorten en hekwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts