woensdag 21 oktober 2015

Getrommelde stenen

Stenen en Betonnen tegels. De getrommelde stenen zijn zo afgewerkt dat zij een vintage look hebben en zijn daardoor tegenwoordig erg gewild. Trommelstenen hebben veel mogelijkheden. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en. Van der Heijden Sierbestrating levert een ruim assortiment getrommelde stenen en bestrating aan bedrijven als particulieren. Het wordt uit de gebergtes van landen als China of Vietnam gehaald en verwerkt tot prachtige tegels of stenen die. In de getrommelde serie van Excluton vind je onder andere de absolute topper onder de. Om eenvoudig via onze website.


Authentiek, doorleef sfeervol. Dat zijn woorden die getrommelde bestrating beschrijven. Een tikkeltje ruw, alsof ze al honderden jaren oud zijn: getrommelde. Naast getrommelde abbeystones en ongetrommelde puras stenen van het merk Excluton vindt u bij Gadero vele getrommelde en strakke stenen van.


Als nieuw gebakken klinkers niet getrommeld zijn,. Klinker waalformaat getrommeld oud hollands 20x5x7cm per laag. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Op zoek naar sierbestrating in Breda?


Wij bieden groot assortiment oa. Nu online te bestellen bij Steenvoordeel: trommelsteen grootformaat. Deze getrommelde sierbestrating geeft uw tuin een nostalgische uitstraling! Vaste waarde in de tuinen van Excluton. Hoge duurzame kwaliteit met een onderhoudsvriendelijk karakter!


Bekijk ons uitgebreide assortiment getrommelde bestrating beton en andere. Tambour stenen zijn sterk, maatvast en voorzien van een prachtige verouderde uitstraling. Aantrekkelijk prijzen door geen onnodige kosten zoals voorraad.


Nieuwe hardgebakken waalformaat getrommeld , “Druten” mix (ca. 5x20x6cm) Kleur: Roo bruin genuanceerd. Verschillende kleuren en types. Wie graag getrommelde stenen in de tuin wil, kan kiezen uit meerdere varianten.


De betonnen en gebakken trommelstenen komen het vaakst. Getrommelde Betonstenen Onlinebestrating. Het trommelen is een proces waarbij de stenen getrommeld worden in een grote trommel. Hier vind u ons volledige assortiment klinkers, keien en getrommelde stenen voor in uw tuin. Zo is er voor elk wat wils als het op bestrating aan komt.


In allebei de gevallen kunnen de stenen als nabehandeling getrommeld worden waardoor een verouderd effect ontstaat. Strengpersstenen zijn veelal gla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts