vrijdag 23 oktober 2015

La fabbrica tegels

Bologna September – 28. Vraag een offerte als uw tegel niet op de site staat. Deze Italiaanse fabrikant produceert zowel strakke als ook rustieke wandtegels en vloertegels.


GROTERE AFNAME EXTRA KORTING ! La Fabbrica , het huismerk van Tegelhandel Allertz. Levering van monster tegels.

Tegels van zeer hoge kwaliteit, door gebakken. De zoektocht naar kwaliteit is omgezet. La Fabricca is vooral bekend voor zijn uiterst degelijke 12mm tegels. Badkamer en tegels alles wat u moet weten over badkamers tegels en sanitair. Vraag nu eenvoudig en snel een offerte aan!


Elk van deze tegels is uniek, en ze zijn eindeloos te combineren. Bij Tegel - en badkamervoordeel. Tevens grote collectie Keramisch Parket. Na binnenkomst in de showroom.

Ze lijken sprekend op hardsteen, maar zijn echter van keramiek. Wij leveren tegels van topmerken tegen scherpe affabriekprijzen. Op deze website en in onze showroom vindt u een groot assortiment van diverse stijlen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij stellen voor u. De Lignum tegelserie is leverbaar in kleuren. Komt het u buiten onze openings-tijden beter uit?


Wij maken graag met u een afspraak wanneer het u schikt! Het Italiaanse investeringsfonds Mandarain Capital Partners (MCP), samen met andere investeerders (waaronder Graziano Verdi) aan het roer van ItalCer, maakten de. Nu inschrijven en altijd op de hoogte van het laatste badkamer nieuws! Wij helpen u met de zoektocht naar uw gewenste tegel. Wij zijn van oorsprong tegelzetter van beroep en zitten al meer dan jaar in het vak!


Deze tegel is gerectificeerd (rechte kanten) en dus met een smalle, bijpassende, voeg te plaatsen. Er zijn ook plinten verkrijgbaar voor een. Pandis leverancier van hoogwaardige vloer- en wandtegels voor elk type interieur. In ons assortiment vindt u tegels die toepasbaar zijn in verschillende.


Vroeger al een veelgebruikte tegel , maar nu weer helemaal terug van weg geweest: de decortegel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts