woensdag 7 oktober 2015

Plateau ladder

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Trapladder, materiaal plateau. Afstandhouder met plateau verstelbaar t. Verstelbaar: Standaard cm.


Gemaakt van gelast, geëxtrudeerd aluminium ( hierbij wordt aluminium door een mal geperst waardoor je de gewenste vorm krijgt), De plateauladder is weerbestendig.

Lichtgewicht door de aluminium constructie en door het brede platform. Ideaal voor het werken met opslagvloeren en magazijnstellingen. Direct uit voorraad en gratis verzonden. De Hamster Webshop voor uw Hamster!


Met een plateau maakt u een extra verdieping in de kooi en daarmee. Koop of Verkoop plateau op Marktplaats. Plateaus zijn hele handige accessoires. Eenvoudig online bestellen.

Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Vind jouw ladder in onze unieke collectie. Alle merken, voor de laagste prijs. Vergelijk meer dan 3ladders.


Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. De houten plateautrap heet zo, omdat deze oploopbaar is tot en met de bovenste trede (het plateau ). Handiger Ferplast ladder , die gemakkelijk aan een Ferplast hoekverdieping kan worden bevestigd. Van de uitvinders van de telescoopladder.


Het formaat is: 38x14x1cm. De originele, multifunctionele Waku ladder. De Wakü trap wordt geleverd met Komo-Klimkeur.


Met de KOMO kwaliteitsverklaring hebben gebruikers zekerheid t. Op zoek naar plateaus en etagères? Ladder bestel je in onze webshop. Stijgers, ladders , trappen en ander klimmateriaal bestel je bij Manutan.

Raadpleeg onze specialisten via chat, telefoon of e-mail voor advies. Inclusief aluminium platform voor gebruik als steiger Compact en makkelijk op te bergen Functies: ladder - ladder met muurafhoudstand - A- ladder en steiger. De meest veelzijdige soort ladder is misschien wel de vouwladder die voorzien is van een plateau waar je emmers en je gereedschappen op kan leggen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Professionele ladders kopen? In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts