dinsdag 5 juni 2018

Auto onder water

Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Bekijk De Beste Aanbieding! Altijd De Laagste Prijzen. Wat moet ik doen als ik met mijn auto te water raak?


Op deze website leert u de beste handelswijze als u onverhoopt met uw auto in het water terechtkomt.

In onze cursus auto te water leer je wat voor jou de juiste methode is om uit een voertuig onder water te ontsnappen. Hiermee verbeteren wij de veiligheid in het. U rijdt met uw auto langs een kanaal en moet plotseling uitwijken en komt zo in het water terecht. Dit is voor veel mensen de grootste nachtmerrie.


Wat zou u doen als u met uw auto te water raakt? Alleen degene die dat mee hebben gemaakt kunnen daar een antwoord opgeven. Vaak is er een paniekreactie omdat de.

Welkom bij Autohuis Nowak Onderwater. Er ligt een plas groen, rood of geelachtig water onder de auto , die mogelijk wat zoetig ruikt. De kans is groot dat dit koelvloeistof is. GRAVENPOLDER - De politie gaat deze week gericht onder water zoeken naar de auto van de vermiste Angelique Vis-Raas. Aanleiding is een tip vanuit een.


Doordat het regenwater in de meeste gevallen onder de auto bekleding en matten naar binnenkomt duurt het vaak langer voordat er een lekkage wordt geconstateerd. Sinds een aantal dagen ligt er regelmatig een plasje vloeistof onder onze auto. Dus leg mij eens uit hoe een airco bij het starten van een koude auto ineens water.


En dan bedoel ik dat de auto geheel onder water is geweest. Is zo`n auto nog te redden? Normaal gesproken dan, want met een heleboel geld kan bijna alles natuurlijk. Een omstander zag dinsdagnacht een auto onder water verdwijnen in het Merwedekanaal in Nieuwegein.


Duikers troffen niemand aan in de auto. Kunt u nog veilig doorrijden? En hoe krijgt u uw auto weer droog bij waterschade?

Allsecur vertelt u graag meer. Het komt vaak voor dat er een plasje water onder de auto ligt na het rijden. Laat niet direct u waterpomp vervangen want het kan heel. Met Auto te Water - de cursus om de auto veilig te verlaten wanneer de auto te water raakt! Hoe te handelen bij te water raken met de auto ? Als paniek voor de hand ligt is het extra belangrijk te weten hoe je het beste kunt handelen.


Ook al staat de auto stil en het heeft geregend dan is de mat , het tapijt eronder helemaal nat , er staat zelfs water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts