vrijdag 29 juni 2018

Isoconfort 35

Een stevige glaswoldeken die toepasbaar is bij renovatiewerkzaamheden van hellende daken. Isoconfort 32- is speciaal ontworpen voor de isolatie tussen kepers of regelwerk. Dankzij zijn grote elasticiteit en schitterende mechanische gedrag, kan Isoconfort. Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en.


Het bestellen van dakpannen is enkel mogelijk voor losse partijen.

Een aanvraag voor een nieuw dak kan u doen op de offerte pagina of door. Lichte en veerkrachtige glaswolplaat, geleverd op rol. Bekijk de producten onder ISOVER ISOCONFORT 35.


You are using an outdated browser. Dakisolatie voor tussen de kepers of het regelwerk. Afwerkingshop is dé specialist in de binnenafwerking en isolatie van. Info over isover isoconfort prijs.


Resultaten van zoekmachines!

ISOVER isoconfort is een glaswolplaat, bekleed met een comfortvlies uit polyester. ISOCONFORT DIKTE 2is een glaswolplaat, bekleed met een comfortvlies uit polyester. Beschrijving: Opgerolde glaswolplaat, eenzijdig bekleed met een zacht beschermend vlies, waarop om de 10cm merkstrepen werden aangebracht voor de versnijding. Vraag dan naar onze actuele isolatie prijzen! Isover isolatie: isoconfort 35.


ISOVER Isoconfort is een glaswolplaat, bekleed met een comfortvlies uit polyester. Bouwmaterialen modde isover - isoconfort. Ook levering in het weekend mogelijk.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Defrancq Bouwspecialiteiten is een one-stop-shop voor de professionele dakdekker en installateur.


In onze moderne productieafdelingen wordt er elke dag een grote. Thuislevering: € 600: Max. Voeg toe aan winkelwagen Drive-in i. Punt ONTDEK ONZE ACTIES NOOIT GEZIENE PRIJZEN!


We zijn aan een groot onderhoud bezig en hebben daarom even al onze producten offline gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts