dinsdag 26 juni 2018

Hoge ramen zemen

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Volg ons via onderstaande social media kanalen en mis geen enkele. Al jaar een begrip in Deventer.


Een deel van het uitgebreide assortiment is nu ook online te vinden. Net druk met ramen zemen geweest maar de bovenste kan ik (haast) niet bij. Hopelijk hebben jullie ideeën. Mijn ramen bestaan uit twee delen, deel wat open kan en.


Hoe vaak maak je wat schoon? Een beetje van alles waarschijnlijk, maar succesvol en snel ramen zemen gaat je met deze tips en trucs net zo makkelijk af. Moet je ook elke keer de ladder bovenhalen om de hoge ramen te wassen of zemen ? Met het gevaar dat je van de ladder valt.


Gebruik voor hoge ramen wel een stevige ladder, of maak gebruik van een spons en wisser op een telescoopsteel. Maak tussendoor de wisser steeds droog met de zeem. Hoe en waarmee maak ik ramen streeploos schoon zonder dat er. Stel je het ramen zemen ook altijd uit tot je er bijna niet meer doorheen kunt kijken?


Wij hebben tips om je ramen te zemen - zonder dat je strepen ziet. Het streeploos zemen van je ramen is een hele uitdaging. Hoe doe je dat dus precies? In deze instructievideo wordt door schoonmaakbedrijf Cascogne.


Doe een doekje in de groene zeep en zeem je raam in. Meteen daarna neem je het doekje uit de schone emmer water en. Ramen ermee zemen , ze worden superschoon en. Wat is het beste middel en hoe pak ik dit aan?


Kopen telescoopstang voor poetsen, zemen ramen op hoogte. Ha-Ra verkoopspunt, online kopen. De hoekjes en randen van het raam kunt u achteraf nog drogen met de zeem. Wilt u streepvrije ramen ? Neem dan een prop kranten en zweem de ramen na. Ideaal voor het reinigen van Hoge ramen , Zonnepanelen , Dakvensters , oversteken ,. Ramen zemen is voor veel mensen niet het favoriete klusje in huis.


Met de Kärcher WV Plus ruitenreiniger kun je ramen lappen met veel minder geklieder. De accu aangedreven wisser veegt het vuile waswater niet op de gron maar. De ramen streeploos lappen: hoe doe je dat?


In vijf simpele stappen worden je ramen streeploos schoon. Het zemen van uw ramen is niet heel moeilijk, maar toch kunnen er vervelende strepen ontstaan. Om dat te voorkomen hebben wij voor u eenvoudige tips!


Erger jij je ook aan die vieze ramen ? Als de zon laag staat is al het vuil te zien en kun je er bijna niet meer door heen kijken. Blijf je het ramen zemen toch steeds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts