dinsdag 21 augustus 2018

Glasslijperij

Glashandel van Haagen staat voor vakmanschap. Haagen begonnen met de glashandel, kernactiviteit was in die jaren het slijpen. In onze slijperij maken wij alles voor u op maat. Ons specialisme is gehard glas. Neem vandaag nog contact op.


Wij leveren en monteren alles van glas.

U kunt bij ons terecht voor isolatieglas, dubbelglas, spiegels, veiligheidsglas, glas reparatie, geslepen glas etc. Breda, Tilburg en Waalwijk. Wil je glasslijper worden? Nederland vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Na het vervaardigen van het glaswerk, wat gebeurt in onze eigen glasslijperij , wordt het glas bij u geplaatst door deskundige medewerkers. Kees Tol Glas is een ervaren glashandel en glasslijperij uit Volendam.


Wij kunnen glas voor u bewerken, leveren en plaatsen.

Er zijn vele mogelijkheden. Onze Erkende Glaszetters vervangen glas met jaar Garantie. Vind hier uw gecertificeerde glaszetter, glasmonteur of glasbedrijf. Lekke ruit, kapotte ruit, een glazen douche, mooie glazen balustrade of een trap volledig van.


Een ruime voorraad en eigen glasslijperij zorgt ervoor dat we snel te werk kunnen gaan. Kernactiviteit is het leveren en plaatsen van. U kunt bij Jongbloed terecht voor op maat gemaakte producten van glas zoals deuren, spiegels, douchewanden, inloopdouches, vitrines, meubelen en meer!


Glasslijperij op Telefoonboek. Uw glas snijden wij zelf op maat in onze eigen glasslijperij , Meierdrees. In het Noordhollandse Wormerveer woedt een zeer grote brand op een bedrijventerrein. In het brandende pand aan de Rosbayerweg zit glasslijperij de Kleer en. Seuren beschikt over een eigen glasslijperij waar alle mogelijke bewerkingen aan glas en spiegels uitgevoerd worden zoals gaten boren, polyslijpen, facetslijpen etc.


Voor onze klant, een groeiend en bloeiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van glas tot op maat afgewerkte producten, zijn wij op zoek naar een. Wilt u uw woning laten voorzien van isolatieglas? Onderstaand een greep uit de.


Zoekt u glaszetters voor een renovatieproject? Wij beschikken over een eigen glasslijperij waar alle mogelijke bewerkingen aan glas en spiegels worden uitgevoer zoals gaten boren,. Ontmoetingsplek in een historisch kader.

Cimorné, een voormalige glasslijperij , biedt echter ruimte voor meer dan één onderneming en wil een centrale. Door deze form te gebruiken accepteert u dat deze website uw data gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts