vrijdag 31 augustus 2018

Pir 120mm

De ALU isolatieplaat is een 1 CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije plaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim ( PIR ), bekleed aan beide zijden met. Pir isolatieplaten Unilin afm. Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. Voor uw platdak isolatie heeft De Isolatieshop PIR afschot voor u op voorraad. De vier zijden van de plaat zijn.


PIR ALU 80mm – 100mm – 120mm – 140mm B-keus met sponning.

Platen zijn aan beide zijde bekleed met een zuiver aluminium folie laag. Betreft een zeer nette partij. Een goedkope en makkelijke combinatie van PIR en gips zorgt dat uw dak of wand extra snel klaar is.


De goedkoopste in Nederland. Pir Isolatie Voorzien Van Alu Folie 1mm. Bestel direct via Dakenshop. Verpakkingsgrootte: 72m2.


Aangeboden : pir alu kr b-keus met een dikte van 20mm, totaal9mdeze platen zijn aan beide zijde bekleed met een aluminium kraftcomplex.

Goedemorgen, We hebben onze bouw klus klaar. Bedankt voor alles, wij zijn heel erg tevreden met de Pir platen. Wij merken het verschil ( kou - warmte ) al op zolder! Ecotherm Topline XR is een PIR hardschuim isolatieplaat met aan beide zijden voorzien van een alu meerlagen complex. Voor thermische isolatie van platte en licht.


De plaat is ideaal voor het wind- en vochtdicht. Hoogwaardig isolatiemateriaal. Wandisolatie, vloerisolatie, platdak. Aangeboden: pir alu 100mm b-keus platen zijn aan beide zijde bekleed met een aluminium folie laag. B-keus PIR -isolatie heeft de eigenschappen van PIR , maar geen garantie.


Wel kwaliteit, maar een veel voordeligere prijs. Unilin Utherm Roof PIR L 120mm kopen online of prijs weten? PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal.


PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Buy 120mm Xtratherm Thin-R rigid bora a high performance foil faced Polyisocyanurate ( PIR ) insulation with a certified thermal conductivity as low as 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts