donderdag 16 augustus 2018

Spionnetje deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Specialist in stalen deuren en trappen.

Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. Koop uw deurspionnetje online. Direct uit voorraad leverbaar! Met een deurspion kun je zien wie er voor je deur staat. Zo houd je indringers buiten.


Welke soorten deurspionnen vind je bij GAMMA? Een deurspion dient als aanvullende beveiliging. Hij geeft je de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat zonder deze daarvoor te openen.

Het spionnetje , oftewel het kijkgaatje, heeft jarenlang goed dienst gedaan. Toch heeft het kijkgaatje ook enkele nadelen. Intersteel digitale deurcamera - met spion - DDV 3. Nooit meer zomaar een deur openen zonder dat u weet wie er aan de andere kant staat. Door de grote kijkhoek heeft u altijd een goed zicht.


Met onze collectie deurspionnen (regulier en digitaal) zie jij wie er voor de deur staat vóór je deze opent. Prettig wanneer het ’s avonds laat is! Het is een hulpmiddel waarmee je van binnen uit al kunt zien wie er voor de deur staat. OP AFSTAND ZIEN WIE ER VOOR DE DEUR STAAT ÉN ERMEE COMMUNICERENWe doen tegenwoordig niet meer klakkeloos de deur voor.


Deurspionnen: bepaal zelf voor wie u open doet. Door in een oogopslag te zien wie er voor uw deur. Slotenmaker Nu adviseert u hoe u de spion monteert. Hulp nodig bij de montage? Om je huis te beveiligen kan je de deuren uitrusten met speciale sloten, veiligheidsscharnieren of dievenklauwen of je kan ramen plaatsen met inbraakvertragend glas.


Info over spionnetje deur. Resultaten van zoekmachines! Met deze deurcamera spion kunt u gemakkelijk zien wie er aan de andere kant van u deur staat.

Die verrassing is niet altijd even plezierig. De vernieuwde digitale deurspion camera maakt nu direct een foto van de persoon die voor de deur staat en slaat deze op een micro SD geheugenkaart op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts