vrijdag 10 juli 2015

Naamse steen

Fiets en wandel café, tevens bed en breakfast, gelegen in het Geleenbeekdal, tussen Hoensbroek en Wijnandsrade. Heerlijk onthaasten, weg van het geroezemoes van de stad. Op maandag en dinsdag is het schaftlokaal gesloten. Uit eten in Wijnandsrade: Bekijk TripAdvisor reizigersbeoordelingen van 2Wijnandsrade restaurants en zoek op keuken, prijs, locatie en meer.


Eindelijk gevonden, de Naamse Steen.

Een heel heerlijke lunch en borrelplek in het zuiden van Limburg. Rustpunt voor wandelaars en fietsers in een natuurrijke omgeving. Openingstijden vindt u op onze website. De Naamse Steen , Wijnandsrade. Huis met lijstgevel van Naamse steen.


Maastricht vinden met Rijksmonumenten. Alle Rijksmonumenten van Nederland.

Ook: Naamse steen , Maassteen, pierre de Meuse. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd. Naamse hardsteen is een natuursteen (een hardsteen), een grijsblauwe harde kalk.


De meest volledige site met ruim 66. Een echte aanrader voor tussenstop met de fiets of wandeling of. Deze wandeling is geschikt voor wie iets rustiger wilt lopen. De steen wordt gevoed en zal minder snel verkleuren. Op de bovenverdieping een drielichtkozijn van Naamse steen.


Bekijk het profiel van fer peters op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Op de eerste verdieping kozijnen van Naamse steen , waaruit de kruisen verdwenen zijn. Op de tweede verdieping tweelicht-kozijnen. De kerk is opgetrokken uit baksteen met hoekblokken van mergel en plinten van Naamse steen. De plinten van het koor zijn van regelmatige breuksteen.


Stille verkoop: Art Deco - Contacteer ons voor meer informatie. Tegenwoordig ook Hoeve de Naamse Steen. Centraal gelegen in zuid-Limburg.

Veel te doen in de omgeving. Voorts horizontale profiellijsten en. Ondek hier al onze tips om jouw Blauwe Steen uit Henegouwen mooi te onderhouden en een oplossing voor alle type vlekken, zoals vetvlekken op blauwe steen.


De omlijstingen van de vensters, de schiet-en kijkgaten zijn van Kunrader-en Naamse steen. De bijgebouwen bestaan uit twee tegenover elkaar liggende boerderijen,. De vloer is belegd met Naamse steen en brede paneeldeuren geven toegang tot de aangrenzende vertrekken.


Aan de voorzijde zijn de eetkamer en de woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts