vrijdag 31 juli 2015

Scandinavische tegels

Je zocht naar: scandinavische tegels ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Meer ideeën over Modern badkamerontwerp, Wc-ontwerp en Minimalistische badkamer. Nu alle keramische tegels er in liggen is het tijd voor het volgende projectje. Anouk en Herald willen graag een Zweedse sfeer in tuin en daar hoort een.


Scandinavische badkamers bieden u de inspiratie voor uw droomwoning.

Het speelse tegelpatroon met grote tegels en mozaïek in lichte kleuren en turquoise geven het geheel een frisse,. Bekijk deze zwarte hoekkeuken met witte tegel achterwand. Lees meer over de kleuren, materialen, meubels én accessoires die centraal staan in een.


Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel ­collectie. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen. Vraag tegelmonsters aan in onze shop.


Een nieuw jaar gaat meestal gepaard met goede voornemens. De renovatie van je toilet bijvoorbeel het kleinste kamertje van je huis waar je veel tijd doorbrengt, dus. Je komt thuis na een drukke werkdag of bent de hele dag in de weer geweest met het halen en brengen van de kinderen uit school.

Small scandinavische babykamer zonder. Ook een tegelpad wordt vaak voorzien van lijnen van andere tegels of bijvoorbeeld van grind. Bekijk hier ons hele aanbod en vraag een offerte aan! Het is een stijl die eenvou tot op het minimalistische af, siert.


Eigenlijk gewoon met weinig middelen iets leuks maken. Veel licht, rust en eenvoud in uw interieur? Inspiratie vanuit Scandinavië blijft fijn.


Daar zijn de beelden van deze keuken een goed voorbeeld van. De witte tegels , het grijs van de keukenkastjes en de. Laura en Niels zijn dol op hun strakke en moderne interieur. Het hangende toilet in de douche past goed in de klassieke stijl die Dennis zo graag wil hebben.


De donkere tegels aan de wanden benadrukken dit nog eens extra, maar. Zo heb je voor het inrichten van een moderne badkamer heel andere tegels en meubels nodig dan voor het inrichten van een. Op zoek naar vloertegels die passen in een lichte en strakke inrichting?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts