donderdag 16 juli 2015

Neut deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


De grootste collectie kastdeuren online!

Kastonderdelen tegen lage prijzen. De sieromlijsting van uw deur. Voor de scherpste prijzen gaat u naar plintenshop. Skantrae levert diverse soorten neuten voor deuren. Een plint neut gebruik je als overgang van de verticale sierlijst rondom een ( deur ) kozijn naar een horizontale plint.


Plint neuten zijn er in verschillende lengtes. Bestel direct of vraag offerte aan voor Losse neut Hollands model bij DecoDeur. Luxe deuren van de beste merken Online korting Showroom Deskundig advies!

Deurdorpels zorgen ervoor dat water dat van een deur komt,. De deurdorpels worden veelal voorzien van eindstukken of neuten om de aansluiting op het kozijn te maken. De maatwerk dorpels worden geleverd met neuten die zo zijn. Architraven en neuten Van Royalplint en Sfeerplinten voor een fraaie afwerking. Bestel uw architraaf en neuten voordelig online.


In onze showroom kunt u ze ook eerst. De natuursteen dorpel met vlakke neut is minder zwaar, goedkoper en makkelijker te monteren. De laagreliefdorpel sluit naadloos aan op houten kozijnen. Combineert mooi bij:- Deurlijst BR6- SenseDe neut zorgt voor een fraaie overgang van de deurlijst naar de plint. Overschilderbaar wit gefolieerd.


Deurlijsten worden ook wel architraven genoem ze omlijsten de deur en worden op het kozijn geplaatst. Bent u op zoek naar een deurlijst. De neuten SKA 1 architraven en sierlijsten kunnen in dezelfde kleur als uw deur. Bovendien beschermen deurdorpels het kozijn.


Laatst toegevoegde begrippen. De neut is dan het onderste, uitstekend deel van de houten stijl om de deur. Onze plintneuten zijn zeer geschikt voor hoge plinten en brede deurlijsten.

Desgewenst kan de buitendeurdorpel worden voorzien van een gecontramalde neut. Ook kan de buitendeurdorpel met. Neuten kunnen indien gewenst los worden bijgeleverd of door Holonite op de plaatsen van de kozijnstijlen worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts