donderdag 2 juli 2015

Pir isolatie 80 mm

Voor 14:bestel morgen in huis! ISOLATIE bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!


De ALU isolatieplaat is een 1 CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije plaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim ( PIR ), bekleed aan beide zijden met. PIR isolatie (polyisocyanuraat) is de verbeterde opvolger van de bekende PUR isolatie.

Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. Dakisolatie voor een plat dak kopen? De plaat is een PIR hardschuim isolatieplaat met aan beide zijden een aluminium toplaag. B-keus PIR - isolatie heeft de eigenschappen van PIR , maar geen garantie.


Wel kwaliteit, maar een veel voordeligere prijs. Bestel eenvoudig en snel online! Pir mm , rc waarde 63.

PIR ALU 80mm B-keus met sponningPlaten zijn aan beide zijde bekleed met een zuiver aluminium folie laag. Isolatie bestel je in onze webshop. Betreft een zeer nette partij.


Toepassing als vloerisolatie. Verpakkingsgrootte: 72m2. Pir isolatie Unilin mm afm. Hier vindt u de goedkope aanbiedingen van onze PIR , EPS en XPS isolatie tegen een scherpe prijs.


Alles voor goede isolatie bij Dakenshop. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat. Gedkoopste b keus pir isolatie. Vaak niet te onderscheiden van a keus. PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld.


Hoogwaardig isolatiemateriaal. Wandisolatie, vloerisolatie, platdak. Polyisocyanuraat ook wel PIR genoemd is een harde kunstofschuim en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor warmte- isolatie.

POLYETHER-POLYOL wordt normaal. PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Kingspan PIR platdak isolatie 80mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts