donderdag 9 juni 2016

Dino gips

Wil jij een enge T-Rex in je kamer? Met deze set kun je gipsen figuren maken en. Een vulkaan van gips met daarin een dinosaurus bijvoorbeeld. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! In dit blokje zit een dino baby, graaf jij haar uit?


Maak je eigen beeldje van gips met deze complete set.

Giet het gips in de mal, laat dit goed uitharden en het beeldje is klaar om beschilderd te worden. Het boek Gigantosaurus van Jonny Dudle gaat over vier even oude dino ’s die samen aan het spelen zijn. Als het droog is kun je de gips eruit halen.


Dit knutselwerkje is maar van de vele die we hebben in het thema dinos , bezoek Juf Milou voor nog meer knutselwerkjes. Bekijk deze pin en meer op thema dinos van. Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis! Leuk tijdverdrijf voor de kids.


Dinosaurus om zelf te maken van gips en het dan kleuren met verf.

Gips giet set Dinos , met drie mallen verf en penseel. Lekker bezig zijn met verven. Te koop bij SpeelgoedFamilie. Inclusief vormen, gips , verf en penseel. Mooi om op een plank in je kamer te zetten.


Heel leuk om je eigen dino's te gieten en te beschilderen. SES Gips Gieten - Dino`s ? Voor de T-rex fans is dit gips setje hartstikke leuk. Giet jouw eigen T-rex, laat hem drogen en geef hem de kleuren die jij wilt.


Laat hem daarna pronken in je eigen. Maak beeldjes van gips en beschilder ze vervolgens zoals jij dat wilt. Geef ze daarna een mooi plekje. Eenhoorns maken en beschilderen. Met herbruikbare rubberen gietvorm en gips om twee eenhoorns te maken.


Compleet met zeven kleuren metallic verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts