donderdag 2 juni 2016

Plinten over bestaande plinten

Vanaf €1Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Méér dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. Zijn er plinten die er overheen kunnen? Zodat je niets meer van de oude plinten ziet. Ik heb met een beitel de onderste rand van alle bestaande plinten weggehaald.


Dat zou misschien ook met een lamellofrees kunnen, maar daar heb ik geen ervaring mee. Indien de oude standaar bouwplint niet te verwijderen is in verband met stucwerk of behang, dan kan de MDF. De MDF renovatieplinten zijn overzetplinten.


Ze zijn te plaatsen over de oude standaard bouwplint.

De achterzijde van deze plinten zijn voorzien van een ruime uitsparing. Deze hoge plint is eenvoudig te bevestigen met high tack lijm over een bestaande. Of ben je bezig om alles te kiezen wat je nodig hebt voor je nieuwe vloer?


Plinten zijn onmisbaar bij het afwerken van de vloer. Een overzetplint zet je over een bestaande plint heen. Grootste plintenassortiment van de Benelux! Overzetplinten of renovatieplinten kunnen over bestaande plinten geplaatst worden.


Alle overzetplinten worden door ons op maat gemaakt. Online zakelijk bestellen. De video en het stappenplan laten zien hoe je eenvoudig zelf plinten bevestigt. Geef je vloer een mooie afwerking met rondom plinten ! Een sierlijst op de muur heeft niet alleen een decoratief effect, maar vangt als. Deze meranti plinten zijn met miljoenen meters geplaatst, vaak in de maat 9x45mm.


Wij denken graag met u mee! Opzetplinten kunt u over uw reeds bestaande standaard (nieuwbouw) plinten plaatsen. Wij bieden een groot assortiment opzetplinten aan. Kies voor de standaard overzet.


Deze plinten zijn allemaal gemaakt in MDF V313-kwaliteit. MDF plinten , houten plinten en kunststof plinten platen en leggen.

De Renovatieplint wordt over bestaande plinten geplaatst, minder sloopwerk, wel zo snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts