woensdag 22 juni 2016

Glas met zonwering

Alle zonwering vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw parasols. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Zonwering bestel je in onze webshop.


Uw zonwering beschermen met glas.

Met zonwering in glas is dit zeker mogelijk. Lees hier meer over dit handige concept. Denk aan jaloezieën, plissés of duplissés, maar dan in glas ! Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy.


ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte. Keuze uit twee soorten zonwering voor uw terrasoverkapping van glas. Zowel handmatige als automatische bediening.


Eventueel zelf te monteren.

Met InBlindz koopt u kwaliteit, waar u lang van kunt genieten. Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. Terrasoverkapping glas met zonwering. Wesdijk Homestyle terrasoverkappingen is specialist in.


Veranda terrasoverkapping aluminium met gelaagd glas platen goede kwaliteit. Info over glas met zonwering. Resultaten van zoekmachines!


Dat A-luxe en design samen gaan in een uniek recht design is te zien bij de terrasoverkapping. Is zonwerend glas beter dan zonwering ? Bekijk alle voordelen en vraag de gratis brochure aan! Combiglas: dubbel glas met geïntegreerde jaloezieën, douette of plissé. Alle voordelen, maar niet de nadelen.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op. Bent u ook zo graag in uw tuin? En vindt u het jammer dat dit in de winter niet mogelijk is?


Een tuinkamer biedt hiervoor dé oplossing!

Met een tuinkamer geniet u. Dankzij de stevige aluminium constructie biedt de overkapping een maximale overspanning van meter op twee palen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts