maandag 13 juni 2016

Kabelgootplint

Vanaf €1Gratis Thuisbezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk. Alle plinten met kabelgoot online.

IN de plinten worden geleg deksel dicht en klaar. Een kabelgoot is ideaal om alle snoeren veilig en netjes in weg te werken zodat uw interieur zijn natuurlijke uitstraling kan behouden. Plinten met kabelgoot vanaf €00. Wij denken hier dan ook graag.


Met deze MDF decoratieve plint van CanDo heb je altijd een bijpassende plint bij je vloer. De plinten hebben een lengte van 240cm en zijn verkrijgbaar in. De plint kan vervolgens op de kabelgoot worden geplaatst.

De CanDo Muurplint is een dikke MDF muurplint met een decorfolie, passend bij elke vloer, laminaat, kunstofvloer of ieder andere vloerbedekking. Koop plakplinten, parketlatten en plinten bij Kwantum! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Kabelplinten met kabelkanaal.


In diverse merken verkrijgbaar! Bespaar tot wel via kiesproduct. Info over kabelgoot plint gamma. Resultaten van zoekmachines!


Met een kabelgoot houd je je kabels eenvoudig uit het zicht, en voorkom je dat je kabels in de knoop raken. Bekijk de slimme kabelgoot oplossingen van Allekabels! Afwerklijst met plakstrip.


Verzendkosten Door de ongebruikelijke afmeting worden er € verzendkosten in rekening gebracht. Uit voorraad leverbaar Whiteline kabelgootplint kwartrond is. Onze overzetplinten worden voor u op maat gemaakt.


Zo zal de overzetplint altijd over uw huidige plint passen.

Werk eenvoudig, fraai en voordelig een flinke hoeveelheid kabels weg. MDF kabelplinten met kabelmaatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts