woensdag 2 mei 2018

Betontegels 50x50x6

Bespaar tot wel via kiesproduct. De betontegel is een klassieker. Strak, simpel en functioneel. Een facet is aan afgeslepen rand op een tegel. Bij een betontegel met facet, MF, herkent u het als een gewone stoeptegel.


Wilt u een strake tegel dan neemt u dus een.

Op zoek naar betontegels 50x50? Direct geleverd vanaf de fabriek, ruime voorraad en de beste prijs! Excluton is toonaangevend in Sierbestrating.


De kwaliteit wordt gewaarborgd door eigen productie! Snelle levering door NL bij MHOLF sierbestrating. Diverse afmetingen betontegels , grastegels en pasblokjes. Er zijn tegels op voorraad met en zonder facet.


Betontegels 50x50xgrijs komo kopen bij MHOLF bestrating.

Tegels met facet wil zeggen dat er een kleine afschuining of ronding is. Binnen werkdagen geleverd en achteraf betalen mogelijk. Eenvoudig online bestellen. Kijlstra betontegels 50x50xgrijs.


Goedkoop betontegels 50xkopen? Voordelig binnen een week geleverd. Tuintegelstunter biedt de laagste prijs betontegels. Zo is deze tegel geschikt voor het aanleggen.


Welkom bij Timmerman Sierbestrating. Wij zijn de specialisten in betontegels. Symmetrie,kracht en karakter zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op deze reeks! Elk met een geheel eigen uitstraling maar alle toepasbaar. Agriplaten hebben standaard een licht gebezemde of stroeve toplaag en is standaard leverbaar met sleufgaten aan de korte zijde of.


Uitermate geschikt voor onder andere voetpaden, pleinen en winkelerven. Op aanvraag ook in een vlakke uitvoering leverbaar. Bekijk hier ons assortiment betontegels 50x50.


Online te bestellen bij Steenvoordeel! Om een mooie betontegel te produceren worden er natuurlijk nog een aantal ingrediënten aan dit rijtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts