maandag 7 mei 2018

Steigerhout vintage

Steigerhout bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Bestel vandaag nog online. Wij bezorgen door heel Nederland. Vintage look steigerhout is nieuw hout wat oud gemaakt is.

Het hout is teruggedroogd en behandeld met verschillende lagen cement. Zo krijgt het net als het gebruikte. Industrieel verouderd en geborsteld. Een steigerhouten plank is op vele manieren te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan meubels.


Vintage steigerhout is erg veelzijdig en ideaal om op een eenvoudige manier zelf meubelen mee samen te stellen. Deze Vintage plank heeft een lengte van 500cm, een. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Het steigerhout wordt bij jou thuis afgeleverd! Brinkmarkt kan veel soorten en maten. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Onze deuren zijn allemaal te monteren in combinatie met onze Barnslides.


Scherpe prijzen Groot assortiment Hoge kwaliteit! Wil je direct aan de slag met steigerhout ? Koop goedkoop online: de steigerhout beits Vintage 0. Koop deze of andere onderhoudsproduct aanbiedingen goedkoop bij. In onze webshop vindt u een ruime voorraad van nieuwe gebruikte planken rechtstreeks van de bouwplaats!


Koop nu steigerhout bij PontMeyer. Nieuwe steigerplanken: Afmetingen 195mm x 30mm x 2m50. Dit hout is van duurzaamheid klasse wat het uiterst geschikt maakt voor buitengebruik. Nieuw, gedroogd steigerhout voorzien van een grijze beits voor een mooie vintage look. Wij maken meubels op maat van met name steigerhout.


Op onze website hebben wij een vrij breed assortiment aan meubelen. Onze old grey look steigerplanken zijn niet op de bouwplaats gebruikt, maar hebben een kunstmatig verouderingsproces ondergaan.

Bekijk onze website voor meer info! Dit betreft een nieuwe, verse. Bent u op zoek naar industriële of vintage meubels? Zelf nieuw steigerhout oud maken hoe doe je dat en waar moet je op letten? Meubels van doorleefd hout?


Met deze tips en trucs is nieuw steigerhout oud maken gemakkelijk. Wij leveren in België tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop!


Het juiste adres voor nieuw en gebruikt steigerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts