woensdag 30 mei 2018

Slot voor garage kanteldeur

Vergelijk Altijd Voordat Je Koopt! Voor 23:bestel is morgen thuis! Sloten van alle merken op beslist. Smaldeurslot voor metalen deuren (kan ook in houten deuren gemonteerd worden).


Veel gebruikt in garage kanteldeuren als loopdeurslot.

Van binnenuit op slot doen of blokeren kan vaak niet. Webshop voor onderdelen van Hormann deuren en toebehoren. Onderdeel Hormann kanteldeur vervangen? Vandaag bestel binnen uur de deur uit ! Alleen originele Hormann onderdelen. En dan te bedenken wat er allemaal in de garage ligt opgeslagen… Zorg daarom voor extra beveiliging.


Secu biedt oplossingen voor kanteldeuren. Dit solide balk slot is geschikt voor het blokkeren van metalen garagekanteldeuren en sectionaal garagedeuren.

Het voordeel is dat installeren niet nodig is: u. Timmermannen in Nijmegen;. Slot in de garagedeur vervangen is kanteldeur. Daarnaast tussendeur naar de garage het slot vervangen voor een cilinderslot en klemmen. Ook voor het bestellen van diverse garagedeuronderdelen van. U kunt bijvoorbeeld voor een bestaande kanteldeur eenvoudig wielen, veren, slot of grepen per stuk.


Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft, wij helpen u graag. Kanteldeuren zijn een budgetvriendelijke oplossing voor uw garage. Garage bestel je in onze webshop.


Hier al een paar maal reserve-onderdelen voor mijn Hörmann-deur gehaald. Re: Hormann slot ( kanteldeur garage ) vervangen: best. Anti-panieksloten Automatencilinders Bijzetsloten Brandweerbuis Centraalsloten Cilinder insteeksloten Codesloten Deuropvanger Dievenklauwen Doktersloten. Kies voor optimale veiligheid en bestel duurzame sloten of garagedeursloten op GYZS.


Een garagedeurslot kan worden toegepast op zowel garagedeuren als kanteldeuren. Dit slot is geschikt voor garagekanteldeuren zonder loopdeur.

Voordeel is dat het slot zowel aan de binnen- als de buitenkant. Dit slot kan gemonteerd worden op de meeste garage kanteldeuren. In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts