vrijdag 11 mei 2018

Gipsplaat 12 5mm

Tot 1dagen kosteloos retour. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Gipsplaten AK , 5mm online bestellen. Bezorgen én afhalen mogelijk.


Deze gipsplaat AK, is een van gips gemaakte plaat voorzien van een ommanteling van karton.

De plaat is uitermate geschikt voor het monteren van scheidingswanden en. Reden voor , 5mm platen is ook geluidsreductie en brandveiligheid. Ben nu bezig de naden aan het dichtzetten met gaasband en voegenvuller. GAMMA heeft alle soorten Gyproc stucplaten: gipsplaten plafon wandplaten, gipsvezelplaat, groene gipsplaat voor in de badkamer.


Bekijk nu ons assortiment. Resultaten van zoekmachines! De lange kanten hebben een afgeschuinde kant.


Toepassing Gyproc gipskartonplaten worden toegepast voor het maken van wanden en plafonds in de binnenafbouw,.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wandgips met afgeschuinde kant (AK) , mm dik. Door de afgeschuinde kant zijn de gipsplaten goed af te werken. Deze platen kunnen gemonteerd worden op zowel een stalen (metal stud) als een houten. Het formaat van de wandplaat is 260x60cm, de dikte is , 5mm.


De platen zijn verkrijgbaar met een afgeschuinde kant. Met gipsplaat timmert u snel en bekwaam een strak plafond of stevige wand. Ook voor natte ruimtes zijn speciale gipsplaten verkrijgbaar. Knauf gipsplaten worden gebruikt voor het afwerken van plafonds en wanden.


Doordat gipsplaten eenvoudig te verwerken zijn, zijn ze veelzijdig toepasbaar. Voor naadloze wanden en plafonds, langskanten afvoegen met gaasband en voegenvuller. Standaard kwaliteit gipskartonplaat met afgeschuinde kanten.


Of je nu een scheidingswand gaat maken of plafondplaat op het plafond vervangt. Grote kans dat je er een nieuwe gipsplaat op zet. In een handomdraai bij u geleverd.


De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts