woensdag 6 mei 2015

Antisliptreden

Alle merken Klusaccessoires. Antislip tape tegen de laagste prijzen. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vandaag bestel morgen in huis! Een antislip trap voorkomt uitglijden en zorgt voor extra veiligheid van uw trap. Ontvang direct een offerte! De originele en meest gebruikte antislip trap strip is type ‘normaal’.


Het antislipprofiel is uitgevoerd in een slijtvaste kunststof. Deze antisliptreden zijn de ideale oplossing om een gladde trappen en bordessen veilig beloopbaar te maken. Wij leveren anti slip traptreden voor elke trap.

Standaar uit voorraad leverbaar. Of speciaal maatwerk, uit onze eigen fabriek. Perfotreden Type APMAW zijn uitermate geschikt voor Wenteltrappen en Bordessen.


Bekijk de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan. Wanneer u tijdens de warmere zomerdagen geniet van verkoeling in uw opbouw zwembad , is het betreden en het verlaten van het zwembad veiliger wanneer er gebruik wordt. Plaatrubber wordt door ons snel gesneden, gestanst en op rol geleverd.


Online te bestellen Rubber dempers! De Giant is daarnaast ook nog eens voorzien van extra brede antisliptreden (x cm). Een garantie voor optimaal stacomfort! Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe u uw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Bestel deze trapladder online.


Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen. Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap, antislip. Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen.


De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts