vrijdag 22 mei 2015

Bourgogne parket

Gegarandeerd de allerlaagste prijs en hoge kwaliteit parketvloeren. Ruim aanbod oude parketvloeren. Bekijk hier onze aanbiedingen! Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs.


Parket tegen de laagste prijzen.

Vaste vloeren volgens het Tapis systeem gelegd met diverse mogelijkheden. Tapis en bourgogne vloeren vallen onder het traditionele parket. De vloeren worden verlijmd en genageld geplaatst op een spaanplaat of eiken mozaïek ondervloer. Voor al uw houten vloeren, parket , laminaat, pvc en traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres.


Houten vloeren van kwaliteit en zeer slijtvast. Zoals tapis en bourgogne vloeren. En vloeren zoals parket , planken. Bourgogne is een brede-delen landhuisvloer van ca.

Prachtige eiken lamelvloeren tegen groothandels prijzen. Tapis parket is een massief houten plank zonder messing en groef. De losse planken zijn in alle patronen te leggen. Wij hebben een groot aanbod bourgogne parket in onze showroom.


Bent u op zoek naar tapis of bourgogne houten vloer? Deze week tapis en bourgogne houten vloer in de aanbieding! Net als tapis kan bourgogne op. Ruime ervaring in het leggen van parket , tapis, bourgogne , duoplank en planken vloeren. Verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer, geschuurd en afgewerkt.


Wordt gelijmd en genageld. Naast de natuurlijke en authentieke uitstraling van een plankenvloer draagt dit type vloer tevens de voordelen van een tapisvloer met zich mee. In onze showroom kunt u verschillende informatieboekjes vinden,. Traditionele eiken vloeren betekent handwerk op maat. Of het nu gaat om vaste motieven, visgraat of stroken.


Wij leveren diverse soorten en maten parket aan huis. Vloeren Centrum heeft diverse massieve houten vloeren in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts