maandag 4 mei 2015

Universeel bootzeil

Het dekzeil beschermt je boot tegen de zon, regen en viezigheid. Normale prijs: € 18-€ 1595. Een nadeel van een universeel dekzeil kan een losse pasvorm zijn wanneer de afmeting van uw boot aan de onderkant van de opgegeven marges bevinden. Een bootzeil : universeel of maatwerk? Oriënteer je goed op de verschillende soorten bootzeilen die er zijn voor elk type zeiljacht.


Een hoes of zeil is op maat te laten maken, echter is dit vaak kostbaar en is het voordeliger om te kiezen voor een universeel afdekzeil. Bootzeil vandaag bestel. Wilt u snel en zonder hoge kosten uw boot. U heeft al een universeel bootzeil voor € 4-!


Er zijn verschillende formaten bootzeilen. Voor boten vanaf meter tot meter is er een. We hebben het grootste assortiment, voor de beste prijzen. Bestel snel bij de grootste online.


Deze afdekhoes is voorzien van extra verstevigde hoeken. Universeel afdekkleed voor opblaasboten. Een goed afdekzeil is essentieel voor de.


De boothoes is geschikt voor open sportboten b. Wij noemen deze door ons ontwikkelde serie de ShapeX dekzeilen. Bent u op zoek naar een afdekzeil voor uw boot, dan bent u bij Zeilmakerij De Vries Maritiem aan het juiste adres. Vandaag bestel morgen in huis! Ruim assortiment dekzeilen voor alle maten boten. Ik zag op internet bij bootzeil.


Wat kost een nieuw bootzeil ? Een nieuw bootzeil , dektent of cabriokap is vaak maatwerk en vereist daarom vaak een offerte. Hieronder vindt u enkele prijzen voor. Ter verhoging van de pasvorm zijn alle afdekzeilen rondom voorzien van een elastisch koord en tevens voorzien van een niet-schurende D-ring. Geschikt voor de bouwsector, de industrie en de landbouw. Dekzeil op maat voor de prijs van een universeel zeil.


Het is een heel klein, laag bootje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts