woensdag 20 mei 2015

Bungalow motief

Ons luxe zespersoons vakantiehuis is kompleet en gezellig ingericht en wordt centraal verwarmd. Recent is de woning gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken. Direct contact met de Nederlandse eigenaar van jouw vakantiehuis.


Persoonlijke tips van de verhuurder. Luxe zespersoons vakantiehuis voor veel rust, ruimte en privacy in de Gelderse Achterhoek. De prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van tochten.

Naar de Holterberg bijvoorbeel. Kijk op Vakantieverblijf-Nederland. Motief Harfsen, gemeente Lochem - Gelderland. Er is een speeltuintje, een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan. Het park heeft een receptie, een speelvel een speeltuintje,.


De bungalow is het hele jaar te huur. Dat kan in ons luxe zespersoons vakantiehuis op ons schitterende natuurpark in Harfsen, vlakbij de Gorsselse Heide in de Gelderse Achterhoek. Als u eens echt wilt ontspannen,.


Im Erdgeschoss Eingangshalle, WC.

Dank, dank, dank en jullie zijn van harte welkom. Omdat het huis op 8mgrond ligt, is privacy gewaarborgd. Een waar paradijs voor wandelaars, fietsers en rustzoekers dus.


Aanrader: bungalow 2Bungalowparken op één site! Unser Sechs-Personen-Deluxe- Bungalow ist komplett und komfortabel eingerichtet und zentral beheizt. In rustige, bosrijke omgeving zeer luxe bungalow voor tot personen, bestaande uit: grote woonkamer met open keuken,. Wilt u eens echt ontspannen,. De Bungalow Kitzbuhl hebben wij op dit moment standaard in één maat, maar wij kunnen ons voorstellen dat U extra wensen heeft, bijvoorbeeld een hoger of groter model.


Vous aimeriez vraiment vous détendre, prendre le petit déjeuner avec des chevreuils dans le jardin, des lapins et des. Our six-person luxury bungalow is fully and comfortably furnished and centrally heated. On the ground floor entrance,.


Rates are calculated based on the latest information provided. Vloer isolatie Nieuw plafond met stuc in wolk motief Inbouw spot met hotelschakeling dimbaar. De rest van het bedrag van de bungalow dient u. De vloeren zijn belegd met zeer exclusieve en warme tegels met marmer motief en de gehele begane grond en de badkamer boven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts