donderdag 7 mei 2015

Tapasplank

Op zoek naar tapasservies? Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop.


Op de tapasplank van Dé Smaakcateraar vind je een uitgebreid assortiment koude tapas. Kleine gerechtjes gepresenteerd op een grote houten plank van ongeveer 5.

Vind tapasplank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Workshop tapasplank graveren is een aanrader!


Super groepsuitje Scheveningen met een origineel aandenken. Tapasplank van Pure Olive Wood cm. Combineer met heerlijke tapas aan het strand!


Borrelen in de zomerzon met een heerlijke tapasplank vol antipasti. Met deze rustieke borrelplank presenteer je een klassieker in een eigentijds jasje.

Vandaag bestel maandag in huis. Een Happenplank is een handgemaakte, robuuste (hard)houten snijplank die ook als hapjesplank, kaasplank, broodplank, tapasplank of pizzaplank gebruikt kan worden. Geen zin om te koken of gewoon een leuke avond thuis met vrienden of familie?


Bij Restaurant de Tos kunt u nu ook de Tapas plank afhalen! Gratis verzending Thuiswinkel. Deze workshop tapasplank branden is een super leuke nieuwe workshop in ons assortiment! De houten plankjes zijn dik, robuust en zijn heel. Je kunt deze houten plank graveren met jouw eigen tekst, logo of naam.


Bekijk het bord tapasplank van Joyce Valkenaars op Pinterest. Meer ideeën over Brandwerkversiering, Houtkachel en Hout kunst. De Sligro tapasplank kopen is mogelijk bij De Hapjesplank.


Deze schitterende hapjesplanken van eikenhout maken jou borrel nog gezelliger! Maak je gezellige etentje compleet met het tapasservies van Xenos. In ons assortiment hebben we diverse bordjes en schaaltjes.


HAPJES-PLANK De verrassende proeverij oplossing op uw eigen locatie. Van verjaardagsfeest tot babyshower en van bedrijfsopening tot personeelsfeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts