donderdag 12 november 2015

Amerikaans grenen balken

Balken individueel aanpasbaar. Veilig en gemakkelijk online bestellen! Beter bouwen met gebruikt hout. Diverse soorten balken van vuren. Prachtige, unieke houtsoort.


Transport mogelijk Goed advies.

Het balkhout ligt droog opgeslagen. Verschillende lengtes en breedtes beschikbaar. AMERIKAANS GRENEN BALKEN EN PLANKEN - IN GROTE PARTIJEN LEVERBAAR! Deze houtsoort is te gebruiken voor (buiten).


Van alle verschillende soorten grenen die er zijn is Yellow Pine één van de meest. Amerikaans grenen oftewel Yellow Pine is een gele tot donkergeelbruine houtsoort. Deze balken zijn afkomstig uit een voormalige. Grenen Amerikaans in massief hout.


Uitstekende staat voor hergebruik, bevat met name in uiteinden enkele spijkers.

Grote partijen leverbaar, continue aanvoer en beschikbaarheid. Deze grenen balken zijn strak en glad geschaafd met ronde hoeken. Mooie balken voor zichtwerk! Onderstaande afmetingen hebben momenteel. Vind het beste en best betaalbare grenen hout op Houthandel XL.


WIj hebben grenen balken , grenen planken en ruw hout. Onbehandeld en geïmpregneerd. Wij kunnen oud grenen balken leveren, deze balken kunnen op maat gezaagd worden voor u. Handig overzicht van het soortelijke gewicht van vele houtsoorten.


Tevens een duidelijke visualisering van het begrip soortelijk gewicht. Deze delen zijn er in verschillende breedte, dikte en lengtes. De nominale maten van Amerikaans naaldhout zijn gebaseerd op de originele afmetingen van vers gezaagd hout.


Dezelfde meting blijft behouden, zelfs na drogen of schaven. Azobé Planken vanaf €238. Indien u een prijs op maat wenst,.


Duurzaamheidsklassen hout: Alle meestvoorkomende houtsoorten en hun duurzaamheidsklasse in een overzicht. Prijslijst planken en balken Lengte: 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts