vrijdag 27 november 2015

Walstroomkabel

BTW) Meer informatie Bestellen. Vind walstroomkabel op Marktplaats. Walstroom kabel meter 25A. Voor iedereen een voordeel. Watersportwinkel, lemmer watersportwinkel bakhuizen.

Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Aan zijde voorzien van een aansluitstekker (vrouwtje). PU walstroomkabel rol van meter.


Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Met ons toegewijde en vakkundige team zorgen wij ervoor dat u. Mede forummers, Gisteren de boot andersom gelegd maar nu is mijn walstroomkabel te kort. De walstroomkabel die ik heb is ong.


Om u beter van dienst te zijn maakt BootPlus.

Deze walstroomkabel is te gebruiken op elke j. Met deze aderige kabel kunt u de verbinding maken tussen. Verkrijgbaar in twee verschillende modellen. De kabel wordt geleverd per meter. Bij het aantal kunt u aangeven hoeveel meter u geleverd wil hebben.


Zo verkopen wij walstroomkabel per meter, en met gebruik van. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Deze WALSTROOMKABEL H07BQ-F PER METER vind je natuurlijk bij BootPlus.


Groot assortiment en scherpe prijzen. Witte, vinyl walstroomkabel met stekker (female) boot zijde en afgekorte zijde voor stekker (male) naar behoefte. Deze complete walstroomkabel heeft aangegoten stekker aan de bootzijde, waardoor die aansluiting absoluut waterdicht is.


Deze kabel kan maximaal ampère aan. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wij aan onze websites besteden, is het mogelijk dat de informatie, producten en diensten op de website. Voorkom struikelen en hang de walstroomkabel netjes en veilig op aan de reling met de handige beugeltjes van Marinco.


De ophangbeugels zijn te bevestigen aan zowel. Handige kant en klare verlengkabel voor de walstroom. In lengtes beschikbaar: 1 of meter.

Slijtvaste neopreen mantel Aan beiden zijdes. Bekijk nu de Compleet walstroomsnoer incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts